Soms heb je van die momenten dat alles even tegen zit, dat je het allerliefst in je bed blijft liggen onder de dekens. Je hoofd ontploft bijna van alle stress en je weet niet hoe je tot rust kan komen. Iedereen heeft hier wel eens last van, echt niet alleen jij! Het is alleen wel belangrijk dat je niet te lang in deze dip blijft zitten, het leven is namelijk hartstikke kort als je alleen maar blijft piekeren. Dus hup, je bed uit en kijk eens goed in de spiegel. Je bent namelijk prachtig zoals je bent!

We kennen het allemaal, dat moment dat niks gaat zoals het moet gaan. Met dit me-moment vergeet jij even alles om je heen en kan je ontspannen. Je hebt maar een aantal dingen nodig om volledig te ontspannen. Regel nummer 1 is: zet je telefoon uit! Zodat niemand je kan storen en je echt complete rust hebt.

Momentje 1:

Wat ga je doen? Laat het bad vollopen en maak het gezellig met kaarsen en fijne muziek. Zet je telefoon uit en geniet even een uurtje van alle rust. Heb je een slot op je badkamerdeur? Doe deze ook op slot, zo weet je zeker dat niemand je komt storen tijdens jouw me-momentje.

Wat heb je nodig? Een bad/douch, afspeellijst op Spotify en deze geweldige producten voor in bad: Tisty Tosty bath bomb, dit is een heerlijke bruis bal van LUSH. Ik ben persoonlijk echt gek op de producten van LUSH. Ook the Bodyshop heeft geweldige producten voor het ultieme ontspanningsmoment zoals de Kokos bodyscrub van The Bodyshop. Door de geur van kokos laat je even wegdromen naar een onbekend eiland zonder stress.

Momentje 2:

Wat ga je doen? Het belangrijkste in het leven is lachen. Lachen verzacht namelijk de pijn. Let op; dit is geen me-momentje maar een us-momentje Spreek met vriendinnen af en kijk een grappige comedy of boek een lachcursus. Tijdens deze cursus leer je namelijk lachen op commando of juist spontaan. Bekijk dit filmpje eens, misschien begin je hier al zelf van te lachen.

Wat heb je nodig?  lachcursus en je favoriete lachmaatje.

Momentje 3:

Wat ga je doen?  Plof lekker op de bank en geniet van je favoriete film, het maakt niet uit dat je hem al zo vaak heb gezien dat je hem kan dromen. Het is en blijft je favoriet. Geen idee welke film je gaat kijken? Speciaal voor jou de meeste romantische zwijmel films op een rijtje;

  • The lucky one
  • Endless love
  • The Notebook
  • The Vow
  • Crazy stupid love
  • LOL

Wat heb je hier voor nodig? je meest comfortabele outfit, je favoriete film en natuurlijk een berg chocolade.

Wist jij dat door chocolade te eten je endorfine aanmaakt in je hersenen? Dit is een stofje dat als pijnremmer werkt en tevens stress vermindert.