Sinterklaas en zijn pietenbaas weten wat de meiden in Nederland graag willen hebben op pakjesavond! Zo vonden zij verschillende leuke cadeaus op ditverzinjeniet.nl!

Meiden gadgets:

Time to wake up!

Het is erg moeilijk om ’s ochtends uit je bed te komen en zeker tijdens deze lange koude winter dagen. Met de Retro inductie speaker wordt het wakker worden toch een stukje leuker! Met de Retro inductie speaker kan je naar muziek luisteren als je gaat slapen, maar hij is natuurlijk ook ideaal om als wekker te gebruiken. Aan de achterkant van de speaker kan je je smartphone lader inpluggen, zodat je telefoon direct wordt opgeladen. De speaker zelf werkt ook op USB of op 3 AA-batterijen.

Teddy

Wie ooit naar Mr. Bean heeft gekeken; Teddy. De beer waar Bean erg op gesteld is en niet kan slapen als hij er niet is. Nu is Teddy ook verkrijgbaar! Een echte knuffelige replica van 38 cm hoog. Een vriend voor jong en oud!

Kussens

Wat is er nou leuker tijdens een sleep-over dan een kussengevecht? Inderdaad, een kussengevecht is traditie! En ditverzinjeniet.nl heeft het perfecte cadeau; een set van twee kussenslopen in de vorm van bokshandschoenen. Zo lok je zeker een kussengevecht uit!
Toch liever wat anders? Ditverzinjeniet heeft ook kussens in de vorm van een boomstammen; zo krijg je zeker het gevoel dat je in het bos slaapt!

Lichtgevend t-shirt

Je kent ze wel; die LED-lampjes die een tekst weergeven. Je kan ze nu ook hebben als t-shirt! De LED text shirts hebben een uitneembaar LED-paneel waarop je je eigen tekst kan plaatsen. Je wordt als het ware een lopend reclamebord! Zeker een eye-catcher!

 

Schattige cupcakes

Cupcakes zijn helemaal in! En met deze Tea Cupcakes ga je helemaal in Engelse stijl! Leuk om voor een high-tea of gewoon als er visite over de vloer komt!

Al deze leuke gadgets en hebbedingetjes zijn verkrijgbaar via ditverzinjeniet.nl!