in

Met wie vier jij de kerst?

Ja! Het is bijna zo ver! Kerstmis 2014! Maar met vier jij de kerstdagen? Natuurlijk lees ik graag onderin de reacties met wie jij kerst viert!

Familie

Gourmetten, spelletjes, uiteten gaan en cadeautjes. Kerstmis vieren met je ouders, oma’s, opa’s, tante en ooms is natuurlijk altijd een goed idee. Een te grote familie? Gelukkig zijn er twee kerstdagen dus ruimte voor 2 keer kerstontbijt, brunch en diner! Is dat nou even mooi mee genomen!

Eerste kerst samen

Ben jij dit jaar de trotse ouder geworden van een kleine meid/jongen? Dan is deze kerst extra speciaal natuurlijk! Jullie eerste kerst samen vergeet je niet zo snel meer. Vergeet natuurlijk niet om dit moment vast te leggen!

Je vriendje

Misschien is dit wel het eerste jaar dat jij en je vriendje samen zijn, natuurlijk wil je dan samen zijn. Samen cadeaus uitpakken en langs familie. Romantisch op de bank met een goede kerstfilm of uiteten in een chique restaurant? Genoeg keuze om samen met je vriendje te ondernemen met kerst.

Vrienden

Geen vriendje? Niet getreurd hé! Om je heen staan genoeg vriendinnen/vrienden voor je klaar. Organiseer een kerstdiner voor je vrienden of pak je schaatsen en neem een bezoekje aan de schaatsbaan. Natuurlijk kan je ook met iedereen lootjes trekken en voor iedereen een leuk cadeautje kopen.

 

[bctt tweet=”Met kerst ben je omringt door de mensen waar je van houdt.”]

Met wie jij het ook viert, al is het je huisdier. Ik hoop natuurlijk dat jij kerst viert met de personen waar je van houdt! Want daar draait kerst om.

Fijne kerst allemaal!

 

What do you think?

Review: De knoflook snijder van Rosti Mepal

Review: The Body Shop