Oh my god.. Nog zes dagen en dan ben ik eindelijk jarig.. Eindelijk 18! Ik ben dan eindelijk volwassen, volgens de wet dan.. Dan mag ik eindelijk echt auto rijden, maar dan moet ik natuurlijk wel eerst mijn rijbewijs halen. Ook mag ik dan naar binnen bij een Casino, en dat ben ik ook echt van plan. Voor de rest veranderd er niet echt veel als je 18 wordt.

Ik heb er echt superveel zin in en ik weet nog steeds niet wat ik kan verwachten. Ik heb voor de rest geen wensen of echt cadeaus die ik wil hebben.. Ja, een vakantie naar Amerika maar daar zal ik toch echt zelf voor moeten sparen! Ohja, ik wil alleen een proef rijles voor mezelf regelen. Ik zou zo graag mijn rijbewijs willen hebben. Dat maakt alles een stuk makkelijker. Dat openbaar vervoer wordt je ook wel een beetje zat, maar goed ik zal dus eerst moeten sparen. Er schiet me nu ineens te binnen dat ik wel heel graag naar het concert van BaddyBey, Queen B of terwijl Beyonce wil gaan. Maar de kaartjes zijn helaas al uitverkocht.. Next time better!

Ik weet dat ik op de dag van mijn verjaardag uiteten ga met mijn vriendje, dat heeft hij al gevraagd. Ja, hij is niet zo romantisch dus ik ben blij dat hij me meeneemt uiteten! Waar we uiteten gaan weet ik niet precies. Sushi vind ik echt heel lekker, maar hij houdt daar niet zo van. Ik denk dat we bij Vapiano of Happy Italy gaan eten. Ik weet het niet, hij laat er niks over los. Dat is wel jammer, hij maakt me steeds nieuwsgieriger. Maar goed, ik zie het op de dag zelf wel.

Vandaag ben ik ook superblij, want na een maand zijn mijn oma en mama teruggekomen uit Indonesië. Ze hebben het daar behoorlijk naar hun zin gehad en het was echt het perfecte cadeau voor oma haar 80ste verjaardag! Ze hebben ervan genoten en zouden graag nog langer willen blijven, maar ik ben superblij dat ze weer terug zijn. Heb ze echt gemist.

 

Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn dag, spannend! Ben echt aan het aftellen.. En hoe dichter bij het komt, hoe langzamer de tijd gaat. Maar goed, jullie zien volgende week wel hoe mijn dag is verlopen.

Liefs,
Dominique