in ,

Kadomeisje; Mijn kerstkado

Heerlijk hé, de feestdagen! Als ik de december maand in twee woorden moet omschrijven, dan is het met de woorden gezelligheid en kado’s. Sinterklaas hebben wij met de kinderen gevierd; twee zakken kado’s die binnen 10 minuten opengescheurd waren! Heerlijk om de enthousiaste gezichten van die kleintjes te zien en ik denk er maar niet aan dat ik zeker 3 uur bezig ben geweest met het inpakken van al die kado’s!

Lootjes trekken

Onder de kerstboom horen ook kado’s, al doen wij dat niet zo uitgebreid als met Sinterklaas. Iedere kerst trekken we met mijn familie (de volwassene dan) lootjes voor een kerstkado en spreken we een budget af. De kinderen krijgen van mijn ouders een kado en zo liggen er veel kado’s onder de kerstboom!

Lootjes trekken doen wij al jaren digitaal, lekker makkelijk! Ieder jaar willen de mannen niet vertellen wie ze hebben en de vrouwen hebben het elkaar al verteld voordat de dag voorbij is. Met als gevolg dat met een beetje gepuzzel iedereen alsnog weet wie wie heeft! Altijd lachen!

Verlanglijstje

Het voordeel van online lootjes trekken is dat je gelijk je verlanglijstje kan invullen; handig. Ook al ken je elkaar al jaren, soms is het best moeilijk om weer een kado te verzinnen. Ik vind het trouwens net zo moeilijk om iets te verzinnen als om iets op een verlanglijstje te zetten; meestal koop ik gewoon iets als ik het wil hebben. Ik wist dat mijn zwager mij dit keer had en dacht mooi, dan kan ik hem een echt mannenkado vragen!

Wieldoppen

Ik wil namelijk al een tijdje nieuwe wieldoppen voor mijn auto, maar ik heb daar absoluut geen verstand van! Je hebt vast allemaal verschillende soorten, maten en hoe maak je die dingen vast. Een kado met extra’s, want ik heb op mijn lijstje natuurlijk ook gezegd dat hij ze er wel op moest zetten!

En inderdaad; onder de kerstboom lag één heel groot kado voor mij; een mooi setje wieldoppen! Ik geloof dat iedereen nogal verbaasd was, want wat moest ik nou met wieldoppen? Maar ik ben er erg blij mee, al moet mijn zwager ze er nog wel op zetten! 😉

What do you think?

Nationale Tijdschriftenbon

De jaloersmakende cadeaus van bekendheden