moederdag cadeaus

moederdag cadeaus: Moederdag is de dag om te laten zien hoeveel jij om je mama geeft! Daarom is het eigenlijk logisch om iets te geven met een mooie betekenis. Maar wat? Over precies een week is het zover. Op zondag 14 mei mag jij je mama verwennen! Het is altijd wel lastig om een cadeau te vinden. Daarom heb ik een aantal prachtige cadeaus met betekenis op een rijtje gezet!

Geluksmuntje

Met een klein geschenk kun je uiteraard ook een groot gebaar maken. Het geluksmuntje Lieve Mama is dan ook zeker een aanrader! Op deze manier kan je jouw moeder bedanken omdat ze er altijd voor je is! De beste plek om het geluksmuntje te bewaren is in haar portemonnee, want die heeft ze altijd bij zich! Ze kan er alleen niet mee betalen… maar ja, daar zijn moederdag cadeaus ook niet voor 😉

Op de voorkant van het geluksmuntje staat de tekst:
Lieve Mama

Op de achterkant van het geluksmuntje staat de tekst:
Jij bent de allerliefste mama.
Daarom verdien jij alle geluk van de wereld.

Ze hebben trouwens nog veel meer soorten muntjes, bijvoorbeeld voor oma of iemand anders die speciaal voor je is.

Fotoboek met jullie foto’s

Zeg nu zelf; het is toch altijd heel erg leuk om foto’s terug te kijken! Maak daarom een speciaal fotoboekje voor Moederdag. Daar zul je je jouw moeder of schoonmoeder zeker mee verrassen. Bedenk voordat je het boekje maakt eerst een thema. Ga je het fotoboekje vullen met allemaal gekke foto’s van jezelf of met allemaal leuke foto’s van jou en je moeder en misschien ook wel de rest van de familie. Je kunt er ook voor kiezen om een fotoboekje te maken van jullie laatste vakantie of dagje uit. Een mooi cadeau om nog vaak van te genieten!

Het is toch echt een mooi gebaar naar je moeder toe? Voor diegene die nog steeds op zoek zijn naar het perfecte Moederdag cadeau kijk dan eens bij onze rubriek waar je zeker voor een Moederdag cadeau slaagt!

Image Credits: Pixabay.