De kreet ‘dat verdient een bloemetje’ klinkt iedereen wel bekend in de oren. Iets doen waar je achteraf enorme spijt van hebt…  Daar kan ik in ieder geval wel over meepraten. In ‘the heat of the moment’ doe of zeg ik dingen waar ik achteraf vaak (als ik weer ben afgekoeld) enorme spijt van heb. Hoe maak je dat in zo’n geval weer goed?

Spijt

We hebben allemaal wel eens iets gedaan waar we ontzettend spijt van hebben. Helaas zit ik regelmatig in deze situatie. Situaties waarvan ik weet dat ik achteraf terug zal gaan kijken en denken: ‘Sukkel! Waarom heb ik dat gezegd’ of ‘waarom heb ik dat nou gedaan’. En vooral; hoe maak ik dit weer goed! Hoe dan ook, de gevolgen moet en zal ik onder ogen moeten komen. Soms zijn de ‘fouten’ te herstellen en kan ik het goed maken. Maar heel vaak ook gewoonweg niet. En dan moet je gewoon dealen met het feit dat je deze dierbare vriend of vriendin kwijt bent. Maar als het een dierbare vriend of vriendin is dan doe ik graag mijn uiterste best het weer goed te maken. Hier heb ik wat leuke goedmakertjes voor je op een rij gezet:

 

Een vrolijk bloemetje

Aankomen met een bos bloemen klinkt erg afgezaagd. Maar daar tover je echt wel een lach op iemands gezicht. Niets geeft je een boost van positieve energie als je een bos met vrolijke en fleurige bloemen onverwachts voor je snufferd krijgt. Dan zijn toch alle domme acties hopelijk weer snel vergeten. Bestel vandaag een mooie bos bloemen bij Greetz en ze zijn de volgende dag in huis.

Een persoonlijk kaartje

Als je boos op iemand bent wil je de boosdoener natuurlijk niet zien! Maar als je een onverwacht kaartje opgestuurd krijgt dan smelt je toch heel snel. Een foto van jullie samen in leuke en betere tijden brengt altijd een lach op het gezicht. Herinneringen van toen komen naar boven en je bent toch gauw de nare momenten weer vergeten. Maak je eigen persoonlijke kaart op Greetz.nl en maak het snel goed!

Schattig knuffeltje met foto      

Een geschikte goedmakertje is een knuffeldiertje. Kan functioneren als knuffeldier maar ook als stressknuffel om misschien de agressie op af te reageren in plaats van jou zelf. Laten we hopen dat dat arme knuffel dit niet hoeft mee te maken. En dat de ontvanger van dit schattig beesie het knuffeltje vooral omarmt en knuffelt zoals jij en je boze vriend of vriendin dit ooit in het verleden hebben gedaan.

Maak het vandaag nog goed!

Eindfase zijn we allemaal mens. En fouten maken is dus menselijk. Je wilt alles zo perfect mogelijk doen met de beste bedoelingen, dat gaat soms mis. En weet je wat? Dat is helemaal niet erg! Zolang je dicht bij jezelf blijft en de juiste intenties hebt dan moet het wel goed komen. Want meer dan je best kan je niet doen. Op eenkadovoor.nl kan je allerlei leuke en vrolijke cadeaus vinden van de allerleukste sites om het goed te maken. Zit je favoriete cadeau dus hier niet bij? Ga dan snel op zoek!