in , ,

Hé, wat een leuke mok!

YourSurprise is de specialist in gepersonaliseerde cadeaus. Je kan bij hun van alles vinden wat ook maar te bedrukken is. Leuk voor jezelf natuurlijk, maar net zo leuk om te geven! Wij van eenkadovoor waren erg onder de indruk van de verschillende mokken die je bij hun kan bestellen. Daarom hebben we de leukste voor je op een rij gezet!

Opvallend

Er is niks cooler dan je warme bakkie pleur te drinken uit je eigen mok. En nu zeker niet meer, want bij YourSurprise kan je de mok laten bedrukken met je eigen foto en tekst! Zo’n originele mok maakt een bakje koffie of thee drinken nog gezelliger! Want wat is er nou leuker dan een familiefoto op je mok? Niet veel inderdaad! Handig voor thuis of op kantoor, zo dat je ook daar de blits kan maken!

Liefdevol

Wat doe je je geliefde cadeau? Nou, een mok natuurlijk! Uit je liefde blijken door je mok romantisch te maken. Laat een prachtige foto van jullie samen of een lieve tekst bedrukken op de mok! En met het hartjes handvat zal je geliefde er zeker voor wegzwijmelen! Dus ben je nou toevallig opzoek naar iets origineels voor je partner; dan is dit een absolute aanrader!

 

Andere variaties

Buiten deze twee leuke mokken om heeft YourSurprise nog meer keuze! Wat dacht je van de stalen mok, gemaakt van licht en onbreekbaar RSV staal, waardoor de glans altijd mooi blijft. Of wil je alvast in de kerstsfeer komen? Dan is de kerst mok met kerstman handvat wel iets voor jou! En natuurlijk kan je deze mokken laten bedrukken met je eigen foto of tekst. Dus ben je opzoek naar een origineel geschenk voor de feestdagen, neem dan eens een kijkje voor YourSurprise.nl, want daar vind je nog veel meer leuke en interessante  cadeaus voor jong en oud!

What do you think?

Geen saaie chocoladeletter met Jamin!

De ultieme kerst voor gamers