Geef jij binnenkort een feestje of heb je een andere reden om ergens op te proosten? Hier de meest handige, leuke champagneglazen om jouw avond compleet te maken!

Voor eenmalig gebruik

Heeft jouw buurman iets te diep in het glaasje gekeken? Je hoeft nu niet meer bang te zijn of hij zijn glaasje uit zijn hand laat vallen. Chique en toch handig zijn deze wegwerp champagne glazen. Deze zijn onmisbaar bij een goed feestje! Bovendien ook handig om buiten te gebruiken zodat het dure, echte glaswerk binnen kan blijven.

Voor de luxepaardjes

Ook voor als het jou niet gek en duur genoeg kan zijn, heeft Bol een ruime keuze in luxe champagneglazen. Kies dan voor het Diva champagneglas van Schott Zwiesel. Deze glazen hebben een perfecte vorm en stralende glans. Het glas combineert het klassieke met het moderne. Het gepatenteerde Tritan-Kristalglas zorgt voor de briljante glans en is zeer breukvast. De glazen zijn vaatwasmachinebestendig. Dat wordt proosten met klasse!

Voor gemak zoekers

Heb jij liever een stevig glas in de hand dan een luxe champagneglas? Dan is dit glas iets voor jou. Durobor ontketende in de horeca een revolutie: een champagneglas zonder voet! Het glas is gemakkelijk vast te houden en vanwege zijn smalle, elegante vorm zéér feestelijk. Dit glas maakt champagne drinken laagdrempelig. Zo doen ze dat in België en Frankrijk, en wie weet ook bij jou in de tuin dit jaar!

Het fijne aan Bol.com is dat je vaak je spulletjes super snel in huis hebt. Als je voor tien uur ’s avonds een bestelling plaatst, is de bestelling de volgende dag in huis. Ik zeg; cheers!