Herinneringen zijn dierbaar. Je koestert ze. Je denkt er met vreugde aan terug. Momenten die je nog even wilt herbeleven. Bundel ze, inclusief teksten en interviews, in een boek van de webshop van de week Vriendenboeken.nl. 

2 mooiste vriendenboeken van het moment

Je bereikt een mijlpaal, slaagt, krijgt een kindje of hebt een nieuwe uitdaging gevonden. Een vriendenboek is een perfecte manier om iemand te laten zien hoeveel waarde jij hecht aan degene. Vriendenboeken.nl biedt de mogelijkheid om digitaal een boek vorm te geven, mensen uit te nodigen pagina’s te vullen met foto’s, verhalen en gedachtes en vervolgens uit te werken tot een prachtig boek.

Tip; wij maakten een tijdje geleden ook een eigen vriendenboek! Lees hier onze ervaring met Vriendenboeken!

Afscheidsboek groep 8

Als moeder of vader wil je de leraar bedanken die jouw kind in de laatste groep heeft begeleid. Het is toch een grote stap om naar de middelbare school te gaan. Nodig alle kinderen uit de klas of hun ouders om iets te schrijven in het boekje van de juf of de meester.

afscheidgroep8

Hoe werkt het?

Stel een persoonlijke lijst met vragen op en nodig per e-mail alle klasgenoten en meester of juf uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle klasgenoten kunnen de vragen beantwoorden en foto’s toevoegen.

Tip: Weet je echt niet welke vragen je moet stellen, dat kies je de vragen die bedacht zijn door Vriendenboeken.nl.

Voeg een persoonlijke noot toe aan het boekje door sfeerbladen, extra fotopagina’s of jaaroverzichten van bijvoorbeeld het geboortejaar van de kinderen toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop. Ook leuk om het geboortejaar van de juf te gebruiken.

Een afscheidsboek is leuk om te maken en bijzonder om te krijgen. Voor de kinderen én de ouders. Een boek dat iedere groep 8’er een leven lang zal bewaren. Een prachtige manier om herinneringen onvergetelijk te maken. Vriendschap vier je met Vriendenboeken.nl.

Baby shower

Het is weer de tijd van het jaar waarin de meeste baby’s worden geboren. Dus als je beste vriendin, zus of collega zwanger is, maak haar dan blij met een héél persoonlijk aandenken: een baby showerboek! Vol mooie wensen, grappige herinneringen, tips en levenslessen. Een cadeau om nooit te vergeten!