De kerstboom is de deur weer uit, het nieuwe jaar is begonnen en dus is het tijd voor nieuwe accessoires om je huiskamer mee op te vrolijken. Ik doe altijd veel inspiratie op in het blad van vtwonen. De gelijknamige site heeft zoveel leuke producten dat het moeilijk is om te kiezen. Toch heb ik de vijf mooiste woonartikelen uitgezocht.

Slaap lekker

Het weer is er nog niet naar om vroeg je bed uit te gaan, dus hopelijk mag je lekker blijven liggen. Onder dit dekbed zal dat zeker lukken en de tekst spreekt voor zich. Kruip gezellig onder de dekens met een filmpje of misschien krijg je wel ontbijt op bed. Er is dus echt geen reden om op te staan.

De bloemetjes buiten zetten

Met deze vaas zet je letterlijk de bloemetjes buiten. De tulpen, rozen of gerbera’s steek je door de raampjes, zodat de kopjes van de bloemen vrolijk naar buiten komen. De vaas is beschikbaar in drie uitvoeringen dus koop ze alle drie, want duur is deze vaas niet.

Opgeruimd staat netjes

Eén van mijn goede voornemens is om het huis netjes te houden zonder rondslingerende tijdschriften, papieren en sta-in-de-wegs. Deze opberger is multifunctioneel, want je kunt er ook op zitten. Met zijn leuke koeienprint is het echt een eyecatcher in de woonkamer.

Fototijd

Deze klok bekijk je niet alleen vanwege de tijd maar herbergt ook een heleboel herinneringen. Je vakantiefoto’s, foto’s van je kinderen of je trouwfoto’s, alles mag. Er passen 12 foto’s in en elk lijstje heeft z’n eigen kleur. Een vrolijk item voor aan de muur.

Voorjaar in huis

Met dit vrolijke kussen vergeet je even hoe koud en guur het buiten is. Met zijn felle kleuren haal je het voorjaar alvast in huis. Het kussen is verkrijgbaar in drie varianten, dus vrolijk je bank lekker op.