November, de maand dat mannen een “mo” laten staan. Door een maand lang een snor te laten groeien steunen mannen de organisatie Movember door aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Nobel, maar soms is het lastig of vervelend om een snor te laten staan. Wij hebben dé oplossing in de vorm van vier cadeau’s!

Traditionele snor

Als eerste raden wij uiteraard een mo aan met een bekend uiterlijk. Deze lange, zwarte snor die schuin naar beneden loopt zal zeker opvallen en is zelf-klevend waardoor Movember steunen niet duur wordt!

Mo-tiveer vrienden!

Eén opplaksnor is leuk en effectief, maar twaalf snorren is nóg grappiger. Voer samen met vrienden of familie campagne met twaalf diverse, verschillend-gekleurde mo’s.

Mowlen

Geen zin in een harige snor boven je mond als vrouw, maar wil je toch Movember steunen? Met deze geweldige tas kan je iedereen laten zien dat je Movember steunt!

Moustache telefoonhoes

Last but not least, eigenaren van een Samsung galaxy S4 opgelet: er is een moustache telefoonhoes! Deze hoes is niet alleen van goede kwaliteit zodat jouw mobiele telefoon goed beschermd wordt, maar ziet er ook nog eens leuk uit. De zes mo’s vallen door de felle kleuren tegen een donkere achtergrond goed op!