Een kort, maar krachtig interview met Jurgen van de Kamp, één van de eigenaren van Moz-Art, Marktleider op het gebied van Fotomozaieken. Samen met Jeroen de Vooght heeft hij Moz-Art opgericht. Ze werken nu zo’n anderhalf jaar fulltime en  huisvesten in een prachtig kantoor in het centrum van Baarn (beschikken over een eigen kantoor). Ze zijn klein begonnen, en hadden allebei naast Moz-Art ook nog een baan. Maar wat is Moz-Art precies? Wat is hun grootste succes tot nu toe? En hoe zal Moz-Art eruit zien over vijf jaar? Lees het verhaal achter Moz-Art hieronder!

Moz-Art

Bij Moz-Art maak je van je mooiste foto een prachtig foto mozaïek die is opgebouwd uit heel veel andere kleine foto’s. Met Moz-Art.nl heb je geen ingewikkelde software nodig, je werkt online. Daarom kan je er met anderen aan werken en maak je samen een prachtig kunstwerk voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of huwelijk. In slechts drie stappen heb je jouw eigen foto mozaïek.  Het fotokunstwerk wordt gedrukt op canvas, aluminium, kunststof (forex), Plexiglas of op tuindoek. Hartstikke origineel en leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of natuurlijk voor de feestdagen.

Succes

De bekendheid van Moz-Art neemt snel toe, mede als gevolg van hun bijdrage aan enkele televisieprogramma’s. Hierdoor komen ze beter op de kaart en breidt Moz-Art snel uit. We vroegen Jurgen van de Kamp wat dusver hun grootste succes binnen Moz-Art; “Er is binnen Moz-Art een continue stijging in de verkoop. De foto mozaïeken zijn op het moment erg trendy en worden veel verkocht. Ook door bedrijven worden foto mozaïeken steeds vaker gekocht. Verder zijn wij tweemaal in een programma op televisie geweest, bij een mooi mens op RTL4 en bij Ambassadeur voor één dag. Hier zijn wij erg trots op.”

”Wij zijn tweemaal in een programma op televisie geweest, bij een mooi mens op RTL4 en bij Ambassadeur voor één dag. Hier zijn wij erg trots op”

Toekomst

De toekomst van Moz-Art ziet er kleurrijk uit. Met dezelfde passie als waarmee zij de foto mozaïek ontwikkelt hebben zullen zij in de toekomst verder gaan met andere producten. Ze hebben veel ideeën en innoveren graag.  “We gaan uitbreiden en ons verbreden. Daarbij kun je denken aan fotocollages en andere fotocadeaus. Daarnaast zijn wij bezig met het ontwikkelen van een absoluut novum, een wereldprimeur. Meer hierover in Januari 2013.”

“We gaan uitbreiden en ons verbreden. Daarbij kun je denken aan fotocollages en andere fotocadeaus”

Bedrijven

De klanten van Moz-Art zijn erg tevreden. Ook de begeleiding van Moz-Art is erg geliefd. De laatste tijd krijgen ze steeds meer aanvragen van bedrijven die graag begeleiding willen. Hierbij nemen ze het werk uit handen wat betreft het maken van het foto mozaïek. Recent hebben zij dit gedaan voor de Amsterdam Arena en Phillips. “Je merkt gewoon dat bedrijven dit toch wel heel fijn vinden en waarderen”, aldus Jurgen.