Als ik denk aan zomer dan denk ik aan vakantie, zon, zee en strand. Dagjes uit of juist lekker in de tuin zonnebaden. Kortom genieten! Ik heb niet altijd zin om de deur uit te gaan wanneer het prachtig weer is. In de tuin relaxen is dan ook een goede optie. Wanneer het langzamerhand avond wordt lekker barbecueën met vrienden en familie. Heerlijk zeg. Maar daarvoor heb je ook musthaves nodig voor in de zomer. Dingen die je niet kan missen bij het heerlijke weer.

Picknick Tafel Saus-set

Wat kan er niet missen tijdens een picknick of barbecue? Juist, saus! Ik heb een heel grappig setje gevonden; Picknick Tafel Saus-set. De picknick of barbecue wordt nog leuker met dit kleine tafeltje erbij. Het is eigenlijk een houder voor een flesje ketchup, een flesje mosterd en voor een peper- en zoutstel. Het is ideaal en handig om mee te nemen! Het leuke van deze houder is dat het verwerkt is in een mini houten picknicktafel. Een echte musthave!

Parasol Perez ecru

Hoewel in het zonnetje liggen heerlijk is, heb je af en toe toch behoefte om eventjes in de schaduw te zitten. Je hebt het net iets te warm of je bent bang om te verbranden. Daarom is een parasol super handig om te hebben! Deze parasol heeft  een aluminium frame met stalen baleinen, polyester doek, opdraaimechanisme en windvang. De parasol is 250 centimeter hoog en heeft een ecru kleur. Altijd handig om een parasol in je tuin te hebben.

Zoku Slow Classic Pop Maker

Bij de zomer horen natuurlijk ook ijsjes. Maar wat is er leuker dan je eigen ijsje maken? Je kiest je eigen smaken en binnen no time heb je jouw heerlijke ijsje. Met de Zoku Slow Classic Pop Maker is het makkelijk om jouw eigen ijsjes te maken. Het heeft een heel eenvoudig ontwerp en het is ook gemakkelijk te reinigen. Daarnaast is deze ijsjesmaker voorzien van zes afneembare mallen en zes ijsstokjes met druppelvanger. Je kunt de mallen vullen met heerlijke sap, yoghurt of limonade en daarna plaats je het in de vriezer. Je kunt eindeloos variëren met recepten bij het maken van ijsjes. In een handomdraai ben jij aan het genieten van jouw ijsje!