Hoe vrolijk je jouw huis of kamertje nou het leukst op? Met wand decoratie natuurlijk! Want een kale muur, is een saaie muur. Daarom hebben wij enkele, toffe tips voor je waarmee je jouw muur helemaal kan op pimpen. Lees dus snel verder! 

Tikkend aan de muur

Het tikt en hangt aan de muur; een klok natuurlijk. Het is niet meer weg te denken, want ieder huishouden heeft er wel één.  En zoals vele trouwe blog lezers nu denken “kan je deze klok ook opleuken met een foto?” Ja, je kan ook de klok laten personaliseren met jouw eigen foto, tekst of logo. Leuk voor thuis of op kantoor! Buiten de standaard klok kan je ook een klok laten maken in de vorm van een hart.  Een lief cadeau om je geliefde mee te verrassen! Kijk eens op de website welke klokken ze allemaal hebben.

 

Al je favoriete foto’s

Of je nu veel foto’s van jouw bruiloft hebt, van jouw hobby of veel foto’s van je werk; het wordt een prachtig kunstwerk als je de foto’s gebruikt voor een mooi foto mozaïek! Je stelt er heel makkelijk een samen bij Moz-Art. En het maakt niet uit aan wie je hem kado geeft; zeker weten dat ze onder de indruk zijn van jouw kado!

 

Geboorte cadeautje

De geboorte van een baby is altijd een heugelijk feit! Een cadeautje is daarom op z’n plaats. Wij vinden het geboorte tegeltje en geboorte bord daarom ook een leuk geschenk voor de trotse ouders. Laat op het bord/tegel de foto drukken van de pas geboren baby met datum, tijd en gewicht. Het tegeltjes is natuurlijk kleiner dan het bord, maar beide zijn net zo lief om te geven!

Pracht posters

Wat ook erg leuk hangt aan de muur zijn posters. Je hebt ze in vele soorten en maten. Laat bijvoorbeeld jouw eigen poster maken; leuk!