in

De leukste muurstickers vind je bij muurstickerstunter.nl!

Ken je iemand die in verwachting is? Word je neefje of je nichtje jarig? Misschien vind je de woonkamer nog een beetje kaal en wil je een leuke muursticker voor aan de muur… Dan weten wij het perfecte cadeau voor jou. Hierbij de vijf leukste muurstickers die wij voor jou hebben gevonden.

Een muursticker met je eigen tekst!

Wil je een eigen tekst op je muur? Dan is dat ook mogelijk bij Muurstickerstunter.nl. Je kunt de tekst muursticker geheel naar eigen wens maken. Zo kun je je eigen lettertype, formaat en kleur kiezen. Stel je wilt de naam van je kind als muursticker of een inspiratie quote, het kan allemaal. Of heb je toch een ander idee? Dan kan je dit altijd aangeven.

Fotolijst muursticker

Met deze fotolijst muursticker kun je voor altijd je herinneringen op de muur plakken. Erg geschikt om je woon, slaap, studeer of kinderkamer origineel mee in te richten.
De fotolijsten, vogeltjes en de tekst “memories” kunnen naar eigen inzicht worden opgeplakt. De muursticker is zwart van kleur, de foto’s in de afbeeldingen zijn een voorbeeld en worden niet met de muursticker meegeleverd.

Voor de Disney fans

Heb jij thuis een kleine Disney fan? Frozen, Cars, Winnie de Pooh, Planes, Mickey Mouse, Lion King, Star Wars, Toy Story of Vaiana. Dit is als kers op de taart voor als een kamer nog niet helemaal op en top is. De muursticker maakt het af, ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Muurstickerstunter!

Maak het trap lopen leuker!

Trapsticker tekst Life is special enjoy it one step at a time. Een leuke en dubbelzinnige trapsticker. Met deze trapsticker geef je je trap/gang een wat luxere sfeer. Je kunt deze trapsticker bestellen in verschillende kleuren, geheel naar jouw eigen wens.

Landen Wereldkaart in Tekst

Een origineel cadeau voor de echte wereldreiziger, dat is deze muursticker met de namen van de landen als wereldkaart! De tekst wereldkaart oogt luxe en geeft een compleet nieuwe en sfeer mee aan je ruimte. Deze wereldkaart muursticker is met veel zorg vormgegeven en is een waar kunstwerk op je muur. De wereldkaart is leverbaar in verschillende afmetingen.

Image Credits: Muurstickerstunter.

What do you think?

Review zak van Sinterklaas met eigen naam

Originele cadeaus & gadgets voor iedereen