Op de redactie van eenkadovoor staat altijd de radio aan. Toch zit er een vreemde eend in de bijt. Zijn naam is Yaël. Waarom hij zo vreemd is? Lees dat in dit blog die ook nog eens in het teken staat van muzikale gadgets.

Drummers be like…

Ik ben iemand die nog cd’s koopt. Je kent ze wel: die ronde schijfjes die je in je (auto) radio stopt en waar muziek op staat. Veel mensen kijken mij raar aan als ik ze vertel dat ik cd’s koop. Maar daar lig ik niet wakker van, want ik ben trots op mijn collectie van 210 compact discs. Ik als drummer kan het daarom ook niet laten om af en toe keihard mee te lucht te drummen. Dat ziet er misschien wel idioot uit, maar daar heb ik nu een oplossing voor. Met deze drumstokje kan ik lucht drummen wat ik wil en er komen dan nog eens echte drum geluiden uit. Prima tijdvermaak als je even niks te doen heb op je werk bijvoorbeeld!

 

Rock the BBQ

Een geslaagde barbeque hangt vaak van het weer af, maar ook van je gereedschap die je gebruikt. Deze BBQ tools je zeker niet teleurstellen! De spatel en de tang hebben een lange steel waardoor je handen nooit te dicht bij de barbeque zullen komen en hebben beiden de vorm van een gitaar. Grijp nu je kans en wordt de eerste BBQ rock chef-kok! Terwijl je je burgers om flipt en even aan het wachten bent op je drumsticks die langzaam gaar worden, kan je ondertussen even oefenen aan je air-guitar skills! So let’s rock the BBQ!

 

iHorn

Een leuke geluidsbox voor de iPhone is de iHorn!  De iHorn is namelijk een siliconen luidspreker in de vorm van een hoorn, die het geluid van je iPhone4 wel tot 13 decibel verhoogt! Meer geluid en meer plezier dus met deze nieuw luidspreker. Wat nog mooier is aan de iHorn is dat hij niet stuk kan gaan, door het materiaal waarvan hij is gemaakt! Ook kan je telefoon nog gewoon opladen wanneer je de luidspreker hebt bevestigd. Super handig om mee te nemen naar het strand of tijdens een feestje!