De eerste maand van 2015 zit er alweer bijna op! Een nieuwe en frisse start en misschien is het wel tijd voor een grote stap in je leven? Je gaat binnenkort samenwonen, je hebt net een nieuwe liefde of een leuke baan gevonden. Natuurlijk kan je deze ‘grote stap’ ook letterlijk nemen. Yvonne en Eline kregen de kans om een paar schoenen te reviewen van schoenenwinkel Nelson. Natuurlijk lieten zij deze kans niet schieten! 

Nelson

Een mooi paar schoenen uitkiezen om te reviewen, dat is zeker een van de grote voordelen van een stage bij Eenkadovoor! Super blij waren wij dan ook met dit aanbod en we hebben beiden een leuk paar schoenen uitgezocht. In de overzichtelijke webshop van Nelson vind je met gemak alles wat je zoekt. Mannen, vrouwen, en kinderen kunnen bij Nelson terecht voor leuke en goede schoenen. De shop kent een breed aanbod van slippers tot laarzen, waardoor je er voor alle seizoenen schoenen kunt kopen! Wij gingen allebei voor een paar stoere sneakers!

Eline:

Ik ben gek op sneakers; je kunt er nooit genoeg hebben! Tijdens het zoeken naar de perfecte schoen viel mijn oog direct op de gave sneakers van Blink met slangenprint. Eigenlijk had ik verwacht dat het een tijdje ging duren tot ik de schoenen zou ontvangen maar niks was minder waar. De dag na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik ze! De afgelopen dagen heb ik ze gedragen, vanaf dag één behoren ze al tot mijn favorieten. Als je loopt lijkt het namelijk net of je op wolkjes loopt, i’m in heaven.

Yvonne:

Net als Eline ben ik gegaan voor de Blink sneakers. Deze mooie schoen is erg licht en daarom comfortabel. Ik heb de schoenen in het zwart gekozen omdat ik ze dan lekker vaak aan kan. Ze passen bijna overal bij. Omdat we voor een riant bedrag schoenen mochten kopen, kreeg ik de eer om naast de sneakers nóg een paar uit te zoeken! Dat zijn deze toffe Hobb’s sandaaltjes geworden! Nu kijk ik stiekem toch al weer uit naar de zomer. Zucht…