lego city
in

LEGO City

LEGO®, met de kleurige bouwsteentjes; wie kent het niet! Een van de meeste populaire thema’s van LEGO is natuurlijk LEGO City.

Kustwacht

In de sets komen de kustwacht meerdere malen terug. De kustwacht heeft de taak om het strand en de wateren van LEGO City veilig te houden. Daarom beschikt de kustwacht ook over nieuwe voertuigen zoals de reddingsboot, helikopter en een gespecialiseerde boot om drenkelingen op te sporen. Zo kan het team met de reddingsboot per auto over het strand begeven, en zodra er een noodkreet komt vanuit het water, gaan ze per boot te water de drenkeling tegemoet. De patrouille zorgen ervoor dat de stranden schoon, veilig en leuk blijven voor iedereen! De helikopter kan juist te hulp schieten als er mensen in nood zijn op de open zee. Dus vlieg er snel op uit!

Verkeer

Ook in de verkeers sectie van City zijn weer nieuwe artikelen verkrijgbaar!
Zo heeft LEGO een geheel nieuw startset gecreëerd voor de kopers die nieuw zijn met City. Deze set bevat een brandweer auto, ambulance, een politie agent met motor, een ontsnapte dief en een skater. Perfect om leuke situaties te creëren! Vanaf heden zijn er nu ook sets te koop in het race-genre. Zo is er een formule 1 auto inclusief een Grand Prix Truck te koop. Zo kan het race team nog zich sneller verplaatsen! Ben je toch liever fan van grotere race monsters, dan is Monster Truck een optie! Ook deze auto heeft een eigen vervoerstruck + een geheel team dat hem op de been houd. Teamwork, daar draait het om in LEGO City! Ben je klaar om aan de slag te gaan met de LEGO City?

What do you think?

Ga de hitte tegemoet met stijlvolle ovenhandschoenen!

Fantastisch geschenk: Halle Berry cadeauset