Er zijn twee grote concuretnen in game land; Microsoft en Sony. Het bedrijf van Bill Gates heeft de Xbox en Sony de Playstation. Beide consoles zijn razen populair. Maar welke is nou beter? Bepaal het zelf. Lees het in dit blog!

Playstation 4

De nieuwste Playstation is een geweldige console. Dankzij de geweldige dynamiek, het verbonden gamen, de krachtige graphics, hoge snelheid, geavanceerde personalisatie, goed geïntegreerde sociale mogelijkheden en vernieuwende functies voor een tweede scherm maakt deze next-gen console een gedurfde tegenstander voor de Xbox. Het voordeel is dat de console al uit is en honderd euro goedkoper is dan zijn concurrent. Een nadeel is wel dat er nog steeds niet veel games uit zijn. Maar de games die er zijn, zijn wel de beste in hun genre. Een nieuwe vorm van spelavontuur zouden wij het zeker noemen! Bij Bol.com kan je terecht voor de Playstation 4. Al vanaf 399 euro heb je de future gaming in huis.

 

Xbox One

De Xbox One is de opvolgen van de Xbox 360. De console is al uitgebracht in enkele landen, waaronder Duitsland en Amerika. Jammer genoeg moeten wij door problemen wachten tot september. Maar zodra we ‘m kunnen kopen kunnen we aan de slag met wat tot nu toe de beste console van Microsoft ooit is! “Gamen wordt een gehele nieuwe ervaring en zal je meenemen naar een nieuwe wereld!” aldus Microsoft. Ondanks een stroeve start zijn er nu al een flink aantal top games en gadgets te bestellen voor de aankomende release. Allemaal om de ervaring als maar beter te maken. ben je benieuwd of deze nieuwe console iets voor jou is? Wij hebben onze keuze in ieder geval al gemaakt 😉