in

Nicolette van Dam; weer een jaartje mooier!

Hiep hiep hoera, Nicolette van Dam is jarig! Een jaartje ouder, maar vooral een jaartje mooier. Volgens haar man Bas dan 🙂

Geboren en getogen

Nicolette viert vandaag alweer haar 31ste verjaardag, ze werd op 14 augustus 1984 geboren in Amsterdam. Ze werd bekend door de serie Zoop en ze speelde ook in een aantal films van deze serie. De laatste jaren kennen wij haar vooral als presentatrice van onder andere Ik Wed Dat Ik Het Kan!, Achmea Kennisquiz J/M en WieKent Nederland.

 

Familie

En Nicolette kennen we ook van Social Media! Via Twitter, Facebook en Instagram laat ze ons meegenieten in haar leven en zijn we, of ik in ieder geval, best wel eens jaloers! Zo heeft ze twee lieve schattige dochtertjes waar ze regelmatig een foto van plaats. Anoniem overigens, zonder dat ze helemaal in beeld zijn. Prachtig vind ik dat, want de foto’s blijven wel bijzonder ondanks dat je de meisjes niet helemaal ziet. Hieronder zie je wat leuke foto’s die ze heeft geplaatst.

Laten we haar man Bas trouwens niet vergeten, haar man die haar iedere maand een gigantische bos rozen geeft. Ik ben benieuwd wat hij je voor je verjaardag cadeau heeft gegeven Nicolette. Hij vind je in ieder geval ieder jaar een jaartje mooier, wat is dat sweet om te zeggen. Nicolette, van harte gefeliciteerd!

??

Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Hoera Kiki 1! ???❤️ Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Birthday girl! ????? #31 #poolparty

Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

What do you think?

Kleurboeken voor volwassenen: een musthave

Cadeau confession; weg met die Whats app uitnodiging!