Het is 2016 en dat betekent dat er ons weer genoeg te doen staan, met maar weinig tijd en uiteraard nóg minder overzicht. Tijd dus om een beetje orde te scheppen in de chaos van het dagelijks leven met de vijf leukste 2016-agenda’s!

Ruimte en overzicht

 

De ‘organizing agenda 2016‘ is eigenlijk alles in een. Niet alleen structureer jij heel duidelijk zowel jouw werk- als privé leven, maar dit product komt met 101 tips, praktische stikkers voor duidelijke markering, slimme invullijstjes en insteekmapjes voor prulletjes zoals foto’s en knipsels. Kortom: véél ruimte en overzicht!

Spreuken en leuzen

 

Wie van structuur, orde maar boven alles rust houdt, heeft baat aan de ‘natural agenda 2016.’ Dit product staat namelijk in het teken van rust, mét een persoonlijke inbreng. Er is veel schrijfruimte (één spread per week) en het agenda is gevuld met inspirerende spreuken en Bijbelteksten, een opberghoesje en liniaal.

Vrolijk verrijkt agenda

 

Als je van koken houdt óf het vak juist dit jaar wilt leren, het ‘smulweb agenda 2016‘ moet je hebben! Dit leuke product is gevuld met recepten en toffe illustraties die het agenda verrijken tot een gezellig en vrolijke tijdsplanner die je overal mee naar toe neemt. Als bonus krijg je vijf fraaie ansichtkaarten cadeau!

Geen misverstanden

 

Begin de week met een spreuk met de ‘vrolijke familieplanner 2014.’ Dit agenda is bedoeld om gebruikt te worden door een heel gezin tegelijkertijd en blijft dus tijd. Zo weet de familie altijd waar de ander is en of hij/zij het de komende weken druk gaat hebben. Geen misverstanden meer!