in

Nieuwe webwinkel voor Knaldeals.com (en win een Samsung Galaxy Grand Prime VE)

Misschien heb je het al gezien; Knaldeals.com heeft een nieuwe webshop! Naast een modern design en technische optimalisaties beschikt de webshop over een sterk verbeterde navigatiestructuur. Zo kun jij nog beter je weg vinden.

Voor alle leeftijden

Met de nieuwe webwinkel hopen ze bezoekers uit alle leeftijdscategorieën aan te spreken. Prijzen blijven onverminderd laag en de service hoog. Klein Obbink: “Iedereen die een accessoire zoekt voor zijn/haar smartphone, tablet of smartwatch moet bij ons kunnen slagen.”

Over Knaldeals.com

Knaldeals.com is met meer dan 350.000 vaste klanten één van de grootste telecomaccessoire webshops van Nederland. De webshop bestaat ruim drie jaar en beschikt over meer dan 15 jaar inkoopervaring op het gebied van telecomaccessoires en ze staan op nummer 190 van de laatste Twinkle100 editie en realiseert een score van 9,3 uit ruim 4000 beoordelingen. 98% van de klanten beveelt Knaldeals.com aan.

Win een Samsung Galaxy Grand Prime VE.

Ter ere van de herlancering van Knaldeals.com maak je ook nog eens kans op een maak je kans op een fantastische prijs! Het ‘blauw-wit’ heeft plaats gemaakt voor een stijlvol rood-zwart design. Met een nieuwe huisstijl, ruimtelijke pagina’s en een geoptimaliseerde zoekfunctie wordt (web)shoppen nu nog aangenamer. Om dit te vieren maak je vanaf dinsdag 10 mei t/m donderdag 26 mei kans op een Samsung Galaxy Grand Prime VE. Kijk hier snel wat je moet doen om kans te maken.

Image Credits: Knaldeals.

What do you think?

5x vrolijke cadeaus van Blond Amsterdam

Bijzondere restaurants