in

Nintendo Switch kopen? 5 redenen waarom!

Ken jij de Nintendo Switch al? Deze spelcomputer is uniek in zijn soort; omdat hij zowel onderweg als portable console als thuis in een dock te gebruiken is. En dat geeft heel veel mogelijkheden! De Nintendo Switch kopen? Dit zijn de redenen waarom!

1 Gamen waar je wilt

De eerste reden noemden wij al; het is gewoon ideaal dat het een console en handheld ineen is. Thuis kun je de console in je dock neerzetten en gamen op de tv. Ben je onderweg, dan neem je hem gewoon mee en speel je door in het vliegtuig of in de auto. Heel makkelijk!

2 De games

Voor veel mensen een belangrijke reden om de Nintendo Switch te kopen; de spellen! Zo zijn de spellen van Super Mario alleen bij Nintendo te vinden; en er zijn nogal wat Super Mario fans! Niet gek dat Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe en Mario Party erg populair zijn. Andere spellen zijn ook erg populair, zoals The Legends of Zelda: Breath of the Wild en Splatoon 2. Het populaire spel Fortnight is trouwens ook via deze spelcomputer te spelen.

3 Knutselen

Sinds een tijdje ook verkrijgbaar; Nintendo Labo. Dit zijn pakketten van karton en andere benodigdheden zoals elastiekjes om de kartonnen platen aan elkaar vast te maken. Op deze manier kan de Switch omgebouwd worden tot een auto, hengel, huis, motor en piano. In deze pakketten zit een gamecard om gebruik te kunnen maken van de nieuwe mogelijkheden die deze pakketten bieden. Dit moet je echt een keer proberen, zo leuk!

4 Met familie en vrienden

Hebben jou vrienden ook een Nintendo Switch? Dan kan je een soort mini-LAN party aanleggen tot wel 8 Switch apparaten. Ideaal bij het spelen van bijvoorbeeld Mario Kart of Splatoon 2. Het leuke van de Switch is, is dat het voor jong en oud is. De spellen zijn leuk voor kinderen, maar bieden vaak ook genoeg uitdaging voor volwassenen! Daarbij roept het vast ook wat herinneringen van vroeger op!

5 Geen cd’s meer

Vreselijk bij de meeste gamecomputers; de cd’s waar de spellen op stonden. Als er maar even een kras op kwam, dan had je al kans dat hij het niet meer deed. Bij de Switch worden de spellen uitgebracht worden op cartridges. Een hele slimme keuze, aangezien deze snel en duurzaam zijn. Je kunt ze ook wel downloaden, maar gezien het beperkte geheugen kun je dit niet al te vaak doen. Het geheugen is trouwens uit te breiden met een microSD kaart tot wel 2TB.

Al met al een echte aanrader!

 

What do you think?

Top 10 kerstgeschenken voor kinderen

De beste manier om verslaafd te zijn aan koffie