Opa en oma verdienen ook wel eens een dagje weg. Ze kunnen natuurlijk niet zomaar meer dingen doen vanwege bijvoorbeeld hun gezondheid. Ik heb me toch een geweldig dagje weg cadeau gevonden. Het is echt iets voor een opa en oma. Het is rustgevend en tegelijkertijd beleef je ook nog veel dingen. Een dagje naar de Orchideeën Hoeve is echt een geweldig cadeau voor ze. Je vind er veel meer dan alleen maar orchideeën, geloof me! Dit is echt de ultieme belevenis voor opa en oma. 

De Orchideeën Hoeve

Een bezoekje aan de Orchideeën Hoeve zal zeker voor een ontspannen, leuk en gezellig dagje zorgen voor opa en oma. Ze kunnen er prachtige tuinen en verschillende soorten orchideeën bewonderen. Na een kopje koffie of thee met een heerlijke appelbol met vanillesaus en slagroom kunnen ze hun dag vervolgen in de prachtige tropische thematuinen. In de Tropische tuin zijn wel duizenden orchideeën te zien die op natuurlijke wijze op boomstammen groeien.

Tropische Tuinen

Je hebt de Maleisische tuin. Daar vind je een vissersdorpje in de tropen; stromende bergbeekjes en watervallen monden uit in een vijver met Koi-karpers. Ook heb je de Taiwanese tuin. Alles daar is gericht op rust. Er staan verschillende huisjes met bankjes met uitzicht op Ikebana, Bonsai en in mooie vormen gesnoeide bomen. Een prachtige vlindertuin mag natuurlijk niet ontbreken. De vlindervallei is de grootste van heel Europa! Tussen enorme rotsformaties fladderen duizenden vlinders vrolijk rond langs kabbelende beekjes en kleurrijke nectar planten. Teven vind je in de vlindervallei tropische vogels, reptielen en vijvers met Koi-karpers.

 

Na alle tropische belevenissen kunnen jouw opa en oma hun weg naar de kwekerij vervolgen. Hier ontdekken ze hoe orchideeën worden gekweekt van minuscule zaadjes tot prachtige, bloeiende planten. Ze kunnen er zelfs terecht voor een vakkundig advies over hun planten thuis. De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt, drempelvrij en zeer rolstoelvriendelijk. Opa en oma zullen zich wel heerlijk vermaken daar. Stiekem ben ik zelf ook nieuwsgierig geworden en zou ik ook heel graag mee willen. Een gezellig en prachtig dagje uit naar de Orchideeën Hoeve met opa en oma. Ja!