Opa en oma zijn er altijd wel voor je. Ze hebben vroeger misschien vaak op je gepast, je wilt ze bedanken of je wilt ze even laten weten dat je aan ze denkt.. Maar hoe? Een cadeau geven is altijd wel leuk, maar wat? Gelukkig heb ik het antwoord voor jullie! Ik heb twee leuke cadeaus gevonden om jouw opa en oma te bedanken. Ik heb twee verschillende soorten cadeaus uitgekozen zodat jullie daaruit weer inspiratie kunnen halen. Ik ga de cadeaus op een rijtje zetten en voor jullie uitlichten.

Chocoladekaart – Even laten weten..

Een chocoladekaart.. wat zullen opa en oma daarvan smullen! En weet je wat nog leuker is? Er staat een lieve tekst op. De chocoladekaart “even laten weten..” vind ik zelf het allerleukst. Op deze manier steek je een hart onder de riem bij jouw opa en oma. Je laat ze even weten dat je aan ze denkt en je zal een grote glimlach bezorgen op hun gezichten. Op de chocolade kaart staat “even laten weten dat ik aan je denk” en er zit een afbeelding van een schattig aapje op. Daarnaast is de chocoladekaart ook nog eens Fair Trade. Je doet iets liefs voor je grootouder én je doet iets goeds voor een ander. Wat wil je nog meer?

Spreuktegel

Spreuktegels bevatten meestal oude gezegdes zoals ‘Oost west, thuis best’ en ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’, maar nu kun je helemaal zelf een eigen unieke spreuktegel maken! Je kunt het zo leuk, origineel of hilarisch maken als jij het wilt. Natuurlijk kun je ook één van de voorbeelden gebruiken. Iets wat nog leuker om te weten is dat je er een foto bij kunt doen. Een origineel en vooral een persoonlijk aandenken voor jouw opa en oma! Wat zullen ze er blij mee zijn.

Zulke cadeaus weggeven vind ik persoonlijk het allerleukst. Ze hebben een betekenis en je weet stiekem wel dat de ontvanger er blij mee zal zijn.