0
Cadeautips Housewarming Kadomeisje

Opbergbox met QR code

Ik ben een sloddervos. Eigenlijk ook nog best wel een grote ook! Volgens mijn man Leo kan ik ook niet opruimen, alleen maar dingen verplaatsen. En daar heeft hij eigenlijk wel gelijk in. Maar als ik dan af en toe toch goed opgeruimd heb, dan kan vervolgens niet meer terugvinden! Maar daar is nu een oplossing voor!

Opbergbox

Met twee kleine kinderen heb je gewoon een  hoop rommel in huis. Als ik wel eens bij vrienden thuis kom en het is weer helemaal spick en span, dan vraag ik mij iedere keer af hoe ze dat toch voor elkaar krijgen! Inmiddels ben ik iets meer bij het antwoord; opbergboxen! Inmiddels hebben wij er ook al best een aantal staan; ideáál!

Zoekt en vind

Mijn probleem is alleen, als ik dan iets opgeruimd heb, ik het vervolgens niet terug kan vinden. Waardeloos, niet? Met als gevolg dat ik het dan maar niet opruim (en dat is natuurlijk ook het antwoord niet). Maar nu heb ik bij Blokker het antwoord gevonden; Rotho opbergboxen met een QR code! Weet je wat een QR code is? Dat is een soort barcode die je kunt scannen met je smartphone. Na het scannen wordt je doorgestuurd naar een bepaalde pagina of bestand, heel makkelijk. Met de speciale software van Rotho kun je per opbergbox aangeven welke spullen er in zitten en na het scannen kun je het eenvoudig terug zien. Zonder dat je heel de box helemaal uit de berging moet halen en open moet maken. Geen gesleep van de verkeerde inhoud, maar meteen de juiste box!

Mij lijkt het een werelduitvinding en een ideaal geschenk voor alle sloddervossen! In één woord TOP!