Deze zomer is het weer zo ver: het Wereldkampioenschap voetbal! De oranjegekte begint bij de meeste mensen nu al, en wij doen gewoon lekker mee. Bij het voetbal hoort een goed stel vrienden, een schaal bitterballen en een biertje. Wij vonden wat extraatjes die de sfeer tijdens het WK kunnen opleuken!

Bier op je hoofd

Je hoeft niet meer naar de koelkast om jouw welverdiende tweede biertje te pakken. Je doet het gewoon in deze helm. Geen koude handen en geen lauw bier meer. Deze bier helm is dus de perfecte oplossing voor de ultieme biergenieter. En als jij iets te diep in het glaasje hebt gekeken, hoef jij niet meer bang te zijn om te vallen want de helm vangt de klap op!

Je vrienden stallen in stijl

Voetbal kijken is het leukst met veel vrienden om je heen. Je moet je vrienden wel een lekker plekje op de bank kunnen bieden. Als er meer mensen komen dan verwacht, pak je deze Sit & Joy er bij. De kleur is helemaal is stijl van het WK. In deze fijne zitzak kun je lekker onderuit zakken met een biertje in je hand.

Laat zien wat je denkt

Laat iedereen zien wat jij denkt dit WK. Laat een leus of uitspraak over voetbal programmeren in dit t-shirt en steel de show. In totaal kan je zes teksten programmeren, van in totaal meer dan 1700 tekens en deze teksten kun je onbeperkt weer veranderen. Ook kan je eenvoudig kiezen uit 9 snelheden en 9 helderheidslevels. Je hoeft geen techneut te zijn om de tekst te veranderen, binnen een minuut heb je weer een nieuwe tekst!

Maak het WK compleet deze zomer! Stal je vrienden in stijl, draag een hip t-shirt met een leus en zorg dat je je biertjes koud hebt via de bierhelm. Op naar de overwinning!