Wie op zoek is naar het perfecte housewarming geschenk zal merken dat het nog best lastig kan zijn. Maar wees gerust; gelukkig weten wij er alles van!

Klassieker

Een tijdloze klassieker is uiteraard een heerlijke fles wijn. Op het eerste gezicht natuurlijk niks speciaals, tot de ontvanger de prachtige label met foto én persoonlijke tekst ziet! Er is keus uit een ruim assortiment lekkere wijnen, dus dit is zéker een aanrader!

Straatnaam

Wie wel van een beetje gekkigheid houdt, zal een persoonlijk straatnaambord wel in de smaak vallen. Dit grappige cadeau ziet er precies hetzelfde uit als ieder ander straatnaambord, maar is dan te versieren met een foto en een hoogstpersoonlijke tekst. Zo kan iedereen tóch een straat naar zichzelf vernoemt krijgen!

Minimaal

Voor de echte “hou het klein!”- is een bedrukt kussen iets dat zeker goed zal aanslaan. Je hoeft met dit cadeau geen grote ogen te verwachten, maar wel een grote glimlach zodra de blik valt op een prachtig kussen met foto van de ontvanger. Zo is het ook meteen duidelijk wiens kussen het nou is!

Spreuk

Laat de ontvanger weten hoeveel jij om ze geeft met een persoonlijke leus of spreuk! Met een toffe spreukentegel weet je zeker dat je origineel bent, want niemand kan zeggen dat zij een tegel hebben ontvangen. Versier nu dit prachtige cadeau met een foto en zelfverzonnen tekst!