Wil jij je boeken ook neerzetten, maar heb je geen leuke boekensteunen? Hier staan gegarandeerd boekensteunen tussen die je leuk vindt! Het zijn niet zomaar boekensteunen, maar erg originele boekensteunen!

Mr. strong boekensteun

Bij deze boekensteun lijkt het net of het mannetje alle boeken tegenhoudt. In werkelijkheid zit er een plaat onder met aan het andere uiteinde een plaat rechtop. Als je over de plaat die recht op staat ook een boek doet, zie je deze niet meer en lijkt het nog meer of het mannetje alles alleen tilt. De boekensteun is zilver en is slechts €15,95.

Balvi “So many,” boekensteun

Herken je het? Een heleboel boeken, maar weinig tijd om de boeken te lezen. Als dit op jou van toepassing is dan past deze boekensteun zeker bij jou! Met deze boekensteun kun je je boeken netjes opbergen, totdat je tijd hebt om de boeken te lezen. Bovendien is deze boekensteun niet alleen heel handig, maar het staat ook nog eens mooi in de kamer! De boekensteun is wit en kost €22,95

Monkey business boekensteun

Het lijkt net of deze zwevende pijl de boeken tegenhoudt, maar schijn bedriegt! Je moet de bijgeleverde metalen plaat aan de binnenkant van een boek doen en de pijl tegen de kaft van het boek, de pijl werkt magnetisch en daardoor blijft hij zitten. Deze boekensteun is zeker erg origineel en ook niet duur, namelijk €19,90.

Conceal boekensteun van Umbra

Met de conceal boekensteun van Umbra lijkt het net alsof de boeken van de plank afvallen. Aan het uiteinde van de plank zit een houtje waardoor de boeken worden tegen gehouden. Het ziet er erg leuk uit in de woonkamer en hij kan 10 dikke boeken dragen! Je kunt kiezen uit de kleur wit of zwart en hij kost €36,95

De service van dit bedrijf is erg goed, de bestelde producten worden snel en volledig geleverd. Als je jouw bestelling plaatst voor 22:00, heb je morgen je pakje in huis. Als dit niet uitkomt, kun je ook zelf de leverdatum kiezen. Wil jij ook één of meerdere van de originele boekensteunen? Bestel dan snel HIER!