cadeau pensioen

Je baas mag je ook wel eens verrassen met een leuk cadeau. In plaats van een cadeaubon op zijn verjaardag verzin je dit keer eens iets origineels, want je werkt tenslotte bij een verrassend en creatief bedrijf. Maar ja, je hebt zoveel leuke cadeaus dat het moeilijk kiezen is. Van serieuze cadeaus tot iets geks. Leef je uit en maak je baas blij met iets waar hij zeker iets aan heeft.

Pennenbak in het groen

Je baas is altijd zijn pen kwijt maar met deze pennenbak niet meer, want dan ligt hij opvallend in het groen. In deze pennenbak kan je vier plantjes zetten maar hij kan er ook nog zijn pennen, visitekaartjes en post-it’s in kwijt.

Nooit meer te laat

Met een drukke agenda wil het nog wel eens voorkomen dat afspraken te lang uitlopen zodat zij op haar volgende afspraak te laat komt. Met deze leuke klok met vogel is dat verleden tijd. Met één blik op de klok laat zij haar gasten weten dat het tijd is om te gaan.

Hot or not

Een beker die vertelt hoe warm je koffie of thee is. Een uitvinding voor je baas, want die laat zijn koffie altijd koud worden. De teksten ‘Hot’ en ‘Not’ op de beker in de kleur rood voor hot en de kleur zwart voor not laten zien wanneer je je koffie wel of niet meer kunt drinken. Of je moet natuurlijk van koude koffie houden!

Jasje krijgt plek

Altijd maar het jasje over de stoel dat kan echt niet meer. Met deze originele kapstok krijgt het jasje een mooie plek. De kapstok neemt weinig ruimte in en is gemaakt van beukenhout dus een mooie verschijning op kantoor.

Boeken op een rij

Nu liggen haar boeken her en der verspreid in haar kantoor dus daar moet wat op gevonden worden. Deze twee mannen zorgen ervoor dat haar boeken netjes naast elkaar staan en niet meer om kunnen vallen.