Tijd om al die prachtige herinneringen te eren met leuke, originele fotolijsten. Héél leuk, want bij ieder interieur is wel een fotolijst dat een leuke inbreng geeft aan de kamer. Wij hebben vier lijsten uitgezocht waarvan wij vinden dat je ze minstens moet hebben bekeken, dus lees snel verder!

Fotokubus

Deze fotokubus is, naast heel erg leuk, ook lekker multifunctioneel! Decoreer deze spaarpot met een paar van jouw leukste foto’s en plaats hem vervolgens in een kast of in het raamvenster, je zal je verbazen hoe kleine voorwerpen een huis zo gemakkelijk gezellig over laten komen!

Sierlijk

Deze sierlijke fotolijst past perfect in moderne, sierlijke kamers met soortgelijke patronen op de muur (die momenteel erg populair zijn!). Leuk voor op de salontafel of in de kast en heel leuk in grote aantallen, als je van een traditionele fotolijst houdt!

Home Sweet Home

Perfect voor dicht bij de huisdeur of in de gang: de Love Home fotolijst! Deze vrolijke, balk-vormige lijst is perfect voor de zes mooiste foto’s bordenvol met herinneringen, zodat je altijd een feel-good moment zal beleven wanneer je thuis komt na die ellendig lange werkdag!

Kroon

Met deze fotolijst kan iedereen zich nu vorstelijk over laten komen, want dit grappige voorwerp moet een hoofd met een kroon erop voorstellen! Deze lijst is een leuk cadeau, zeker als het om een kleinigheidje gaat, maar is uiteraard ook leuk om zelf op jouw theekastje te zetten.

Duizenden foto’s

Heb je eigenlijk wel duizenden foto’s die je in zou willen lijsten? Kies dan voor een foto mozaiek; je laat er eenvoudig een maken bij Moz-Art. Kies een hoofdfoto, laat jouw kleinere foto’s, kies hoe je hem afgedrukt wil hebben en klaar is kees! De foto mozaïek kun je bijvoorbeeld op plexiglas, aluminium, hout of gewoon op canvas laten drukken. Waar zou jouw voorkeur naar uit gaan?