Persoonlijke kadootjes zijn het allerleukst, of nouja dat vinden wij. Ook als het op trouwkado’s aankomt wil jij iets geven waar het bruidspaar echt iets aan heeft. Iets persoonlijks. Hier onze meest originele tips voor een leuk trouwkado!

Huwelijkslied met naam

Verras het bruidspaar met een uniek lied met naam. Het is heel simpel, je vult een aantal vragen in en jij hebt een geweldig kado voor het bruidspaar. De namen van het bruidspaar hoor je een paar keer in het persoonlijke lied terugkomen. De cd zit in een mooie kadoverpakking, klaar om als kado te geven!

Hemels genieten onder de sterren!

Ervaar een romantische nacht met jouw partner onder de sterrenhemel. Je verblijft in een kubusvormig huisje voorzien van transparante koepel boven het bed. Dit geeft je de unieke kans om samen het heelal te ontdekken en misschien zelfs een vallende ster te spotten! Een romantische nacht onder de sterren is een erg leuk cadeau voor een huweljik!

Time for het Loungeboat!

Als je op zoek bent naar een stad waar je lekker kunt winkelen is Haarlem the place to be. In het schattige centrum kun je op alle gebieden slagen. In de speciale straatjes van Haarlem vind je een veelvoud aan bijzondere verrassende winkels. De hofjes, grachtjes, prachtige oude binnenstad en dito gevels spreken voor zich. Na een heerlijk dagje shoppen en rondslenteren kun je heerlijk loungen op deze boot. Of begin jouw avondje uit in Haarlem met deze relaxte boottocht!