Het blijft leuk en handig: een originele beker voor thuis of op kantoor. Op de website megagadgets.nl staan veel gadgets en grappige dingen, zoals deze toffe bekers. Verras jouw vrienden met een leuke mok!

Like mugs

Vind jij het ook leuk als een vriend(in) je status vaak liked op Facebook en wil je hem of haar bedanken op een originele manier? Geef dan deze Facebook “like-mug” kado! Eigenlijk is deze beker het perfecte kado voor iedereen die gek is op Facebook, want het is grappig om tijdens gesprekken op kantoor een ‘like’ uit te delen!

Coffee shoot

Dé bekers voor de fotografen onder ons, de camera lens shotglazen! Deze keramieke bekers zijn tot in het detail uitgewerkt, maar schijn bedriegt want dit zijn geen normale lenzen. Geweldig om jouw liefde voor fotografie uit wilt beelden óf om de indruk te geven dat je heel goed bent in het vak.

Back to basics

Ga terug naar jouw kindertijd met deze leuke beker. De ‘Chalk Talk Mug‘ daagt jouw iedere dag uit een leuke tekst te verzinnen, want op deze beker schrijf jij met krijt jouw eigen teksten! Verras iedereen elke dag opnieuw en maak het dé ding van de dag: wat staat er op de beker?!
Op megagadgets.nl vind je nog meer originele bekers en mokken. Een originele mok is een leuk kado voor mensen die vaak op kantoor zitten en graag koffie of thee drinken!