Hoera, er is een kleine geboren! Heel fijn, een nieuwe wereldburger. Natuurlijk wil je hem of haar verrassen met iets moois, maar help! Wat geef je cadeau?

Iets met zijn of haar naam

Een rompertje, een mutsje, een t-shirt, een koffertje of een badcape met de naam van het kind is ook leuk. Persoonlijk en iets unieks. Bij Bulbby vind je genoeg leuke kraamcadeaus met naam! Ik weet zeker dat de ouders dit ook erg leuk vinden.

Voor later

Er zijn veel mooie cadeaus waar je later echt iets aan hebt. Bijvoorbeeld een mooi besteksetje of een mooi fotoalbum. Want als je later groot bent, dan is het heerlijk om nog eens terug te kijken hoe klein je vroeger eigenlijk wel niet was!

Speelgoed

Verras de kleine met  speelgoed voor als hij of zij wat ouder is!  Hoewel een baby in het begin met enkele speeltjes al meer dan tevreden is, komen er later tijden aan waarin het speelgoed niet is aan te slepen. Met speelgoed dat naast leuk ook nog eens goed voor de ontwikkeling is scoor je extra punten. Minpunten scoor je met speelgoed dat wel leuk is, maar verschrikkelijk veel (of irritant) geluid produceert.

Voor de aanstaande papa en mama

Deze fotolijst van Zilverstad met een afbeelding van Nijntje is perfect als geboortegeschenk. De fotolijst is verzilverd en gelakt. In deze lijst kunnen de mooiste momenten worden getoond. De Zilverstad fotolijst is ook ideaal te gebruiken voor een mooi geboortekaartje. Een origineel geboortecadeau! Met dit mooie fotolijstje kan je de foto’s van bijvoorbeeld de echo een speciaal plekje geven. Het fotolijstje heeft een chique design en zal daarom prachtig staan in het interieur of in dié schattige babykamer. Door het verzilverde metaal zal het fotolijstje echt in het oog springen. En dat willen we toch allemaal met onze kiekjes?