in

Met deze originele paraplu’s word je nooit meer nat

In ons natte kikkerlandje kom je er helaas niet onderuit: regen. Eigenlijk een overbodige vraag, maar wie heeft er nou geen hekel aan regen? Om je goede (regen)bui niet meteen te verpesten, hebben wij de vijf leukste en origineelste plu’s op een rij gezet. Raindrops keep falling on my head ♫: of toch niet?

De trekker overhalen

Wanted! Wil je een beetje origineel voor de dag komen, dan ben je met deze paraplu aan het juiste adres. Bewapen jezelf met dit ‘dodelijke’ wapen en munitie tegen de regen. Haal de trekker over en de paraplu knalt eruit. Hij heeft ook nog eens een handig hengsel, zodat je het geweer.. uh paraplu, na de regenbui makkelijk weer over je schouder kan hangen.

Kijk maar uit dat je niet wordt opgepakt voor illegaal wapenbezit.

LED paraplu

Voor wat licht op deze donkere regendagen, is de LED paraplu de ideale oplossing! Deze plu heeft een groen licht als stang die je aan/uit kan zetten. Het licht is helder genoeg om de weg te verlichten wanneer jij door een donkere straat wandelt. Maar stiekem is het natuurlijk ook leuk om (als Jedi van Star Wars!) de paraplu gewoon vast te houden terwijl je stilstaat op een donkere plek.

Samurai krijger

Samurai krijgers worden natuurlijk niet nat van de regen! Ze gebruiken eeuwenoude technieken om de regendruppels snel te vermijden. Oké oké, ook Samurai krijgers hebben wel wat hulp nodig bij een fikse regenbui. En dat doen ze uiteraard met deze mooie Samurai paraplu. Zo kan iedereen de strijd aan met de kwade regengoden. Na deze strijd (die je zeker wint) kun je de paraplu als een echte krijger makkelijk op je rug hangen.

Hart om te stoppen

Hartelijk aanbevolen voor de romantici onder ons! Deze paraplu is perfect om tijdens een regenachtige date extra dicht tegen elkaar aan te kruipen. Zo wordt samen door de regen lopen zelfs nog een romantische ervaring! You can stand under my umbrella – ella ella eh eh.

Opvallen in het donker

I’m singin’ in the rain! Just singin’ in the rain! Met deze paraplu met LED lampjes wordt elke regenbui nog een feestje. Met deze tientallen lampjes val je lekker op in het donker, wat natuurlijk ook fijn is voor je veiligheid. Met een druk op de knop heb je blauwe lichtgevende regendruppels of gaan de lampjes zelfs knipperen. Zo ga je elke regenbui stralend tegemoet!

What do you think?

Review: Diamond Glasses are a girls best friend

Presentje voor je vriendinnen!