cadeau pensioen
in

Met pensioen? Wat geef je cadeau?

Pensioen cadeau: jouw collega waar je al jaren mee samenwerkt gaat met pensioen. Jammer voor het bedrijf want het was een fantastische kracht maar wel ontzettend leuk voor haar want nu heeft ze eindelijk tijd voor die hobby en om te genieten van haar vrijheid. Als aandenken aan jullie krijgt ze natuurlijk wel een mooi cadeau mee. Wij geven je graag de leukste cadeaus voor pensioneringen.

Gitaar

Je collega is dol op gitaar spelen dus dan is het ontzettend leuk om deze snijplank en salade bestekset te geven in de vorm van een gitaar. De snijplank is van bamboe gemaakt en heeft een handige opzetrand zodat het sap van je tomaten niet op je aanrecht loopt. Wie weet word je nog een keer uitgenodigd voor een etentje.

Wijntje

Je collega droomde al jarenlang van een wijnkelder maar helaas zit dat er niet in maar met deze wine sticks kan je ook een aardige voorraad aanleggen. Je kunt er maximaal 15 flessen op stapelen en is een prachtig gezicht voor in de woonkamer. Natuurlijk krijgt ze er een paar flessen wijn bij zodat het stapelen kan beginnen.

In hogere sferen

Ook al heb je alle tijd als je met pensioen gaat een klok aan de muur is toch wel handig. Daarom een leuk pensioen cadeau; een klok zoals deze met twee astronauten die zweven door de ruimte. Je collega komt in ieder geval niet meer te laat op haar privé afspraken.

Ontbijt op bed

Nooit meer op tijd zijn bed uit, omdat hij moet werken maar heerlijk uitslapen en ontbijt op bed met de tablet bij de hand voor het laatste nieuws. Het is altijd stuntelen met een bord, kop koffie en een tablet in de hand dus dan is deze tablethouder erg handig. Alleen nog iemand zoeken die het klaarmaakt.

Koele handen

Je collega staat graag in de keuken maar hoe vaak heb je niet gehoord dat hij zijn handen weer ergens aan gebrand heeft. Dan zijn deze klauwen de oplossing. Nooit meer verbrande vingers en het ziet er nog stoer uit ook.

What do you think?

Ik ga op reis en neem mee …

hangmat

5x de leukste zomercadeaus