in

Benodigdheden voor het perfecte uurtje in bad

De kinderen die eindelijk op bed liggen, een hectische dag vol afspraken overleefd of éindelijk eens een avondje het rijk voor jezelf alleen: er zijn tal van redenen te bedenken waarom je zo nu en dan een uurtje in bad verdiend hebt. Geef iemand de benodigdheden voor het perfecte uurtje in bad cadeau, of sluit jezelf 60 minuten op om even te ontstreden. Vergeet daarbij de volgende benodigdheden zeker niet.

Hoe meer sop hoe beter

Badzout, bruisballen of badolie: er is heel wat te kiezen op baddergebied. Toch geldt voor mij persoonlijk altijd: hoe meer sop en bubbels, hoe beter. Natuurlijk wil je neus ook wat en moet het wel lekker geuren. Oh en uiteraard bij voorbaat je lichaam juist hydrateren in plaats van uitdrogen. Bij de keuze voor een badschuim komt nog heel wat kijken. Druppel er voor de ultieme ontspanning nog wat Weleda Ontspanningsbad Lavendel bij en je voelt je in no time helemaal zen.

 

Badrekje

Een kaarsje en een tijdschrift, boekje of kleurplaat voor volwassenen kunnen natuurlijk niet ontbreken voor het ultieme relaxmoment. Maar waar laat je het? De rand van het bad is daar toch wel heel smal voor. Daar komt het badrekje to the rescue. Een lekker drankje, een mooie geurkaars en een leuk boek: je kunt het er allemaal op kwijt. Zo heb je ook terwijl je lekker ligt te badderen alles bij de hand.

Gepersonaliseerde badjas

Natuurlijk kun je na je relaxsessie gelijk in bed kruipen, maar verleng je je relaxavond nog eventjes: kruip dan in een zachte badjas. Een gepersonaliseerde badjas is een mooi cadeau voor op je verlanglijstje. Je kunt zelf de kleur kiezen en natuurlijk een badjas met je eigen naam laten borduren.

Wat kan er wat jou betreft niet ontbreken bij een baddersessie?

What do you think?

Sale bij Sarenza!

Vlaggetjes kraamfeest

Kraamvisite of kraamfeest?