Heb jij in 2013 ook foto’s gemaakt van je mooiste herinneringen maar staan ze nog steeds alleen op je mobiele telefoon en Facebook? Dan hebben wij een super leuk idee voor je; persoonlijk fotojaarboek! Lees dus snel verder!

Fotojaarboek

Er is niks leukers dan foto’s bewaren, want het zijn herinneringen aan de mooiste momenten. Van die leuke vakanties, poseren met een BN’er of gewoon een foto van jou en je vrienden heeft Albelli speciaal boek ontworpen; je eigen persoonlijke fotojaarboek! 

Deze boeken kan je helemaal naar wens aanpassen en daardoor een uniek persoonlijk boek creëren! Dit is helemaal niet moeilijk, want Albelli helpt je gemakkelijk via hun website met de speciale fotoboek-generator. Binnen een week is je boek helemaal gedrukt en je mag zelf kiezen of je het boek laat verzenden, of komt ophalen bij de productie faciliteit in Den Haag!

Jaarmozaïek

Een fotoboek is natuurlijk leuk, maar als je vaker naar jouw foto’s wilt kijken dan hang je ze natuurlijk aan je muur! Heb je wel eens aan een fotomozaïek gedacht? Bijvoorbeeld met alle foto’s van het afgelopen jaar! Via Moz-art kun je er heel gemakkelijk eentje maken, om jezelf kado te doen. Natuurlijk kun je er ook een maken om iemand anders te verrassen; jouw partner, vrienden die afgelopen jaar getrouwd zijn of jouw ouders. Als je een foto mozaiek met meerdere mensen wilt maken, dan gaat dat ook heel eenvoudig; iedereen kan zijn of haar eigen foto’s namelijk opladen. Wat ons betreft is een jaarmozaïek een echte must!

 

Wat je ook doet, bundel al jouw fotomomenten van het afgelopen jaar. En vergeet die leuke  kleine momenten niet, want maken een jaar memorabel!