Een sieraad van de juwelier te standaard? Kies dan voor een gepersonaliseerd sieraad! Deze website heeft een ruime keuze in mooie sieraden voor diverse prijzen. Zo kun je voor een speciaal iemand een speciaal cadeau samenstellen. Mét een foto van jullie samen bijvoorbeeld!

Een herinnering om je nek

Verras jouw beste vriend(in) of partner bijvoorbeeld met een rhodium hangertje voor aan een ketting. Op de achterzijde kun je een tekst laten graveren, zodat diegene jouw boodschap altijd bij zich draagt. Op de voorzijde kan een foto worden geplaatst. De hangers zijn te verkrijgen in verschillende vormen, waaronder een hart. Ook kun je kiezen voor een goud- of zilverkleurig sieraad.

 

 

Voor een echte vrouw

Een echte dame gaat niet van huis zonder een spiegel in haar tas. En wat is er nou leuker dan tegen een persoonlijke foto aankijken voordat je het spiegeltje opent? Deze unieke spiegel is er in ronde vorm of in de vorm van een handtas. Op de voorkant kun je jouw leukste foto plaatsen. Met behulp van een foto-editor kun je simpel je eigen spiegel op maat maken.

 

Geluk zonder einde

Een gegraveerde ring is een bijzonder cadeau, vooral als er een persoonlijke tekst in staat. Deze ring kun je laten graveren aan de binnen én buitenkant! Elke ring wordt zorgvuldig gegraveerd in een door jou gekozen lettertype. Het cadeau wordt verpakt en verzonden in een mooie cadeauverpakking, zodat je jouw dierbare persoon een glimlach kunt bezorgen.

 

De cadeauvinder

Om het zoeken naar een cadeau wat makkelijker te maken, maakt Yoursurpise gebruik van een cadeauvinder. Zo kun je een cadeau zoeken dat goed bij iemand past. Er wordt eerst van je gevraagd voor wie je een cadeau zoekt, vervolgens voor welke gelegenheid het is en daarna kun je de prijs invoeren. Zo wordt niet alleen het ontvangen leuk, maar ook het geven een feestje.