De meeste mensen kopen hun  kleding in winkels als H&M, WE of Primark. Online shopping wordt steeds groter en dat geldt ook voor de kleding branche. De onlinewinkelketens als Large.nl doen daarom ook goed zaken. Maar ook bij de onwaarschijnlijke webwinkels kan je kleding komen, die vaak nog persoonlijker is. Wie we bedoelen? Lees snel verder en kom daar achter!

Gave shirts

T-shirts zijn er te vinden in vele soorten en maten, maar nergens zijn ze zo cool als bij YourSurprise. Je kan namelijke bij deze webshop je t-shirt laten bedrukken met je eigen print! Dus heb jij een grappige tekst die leuk zou staan op een shirt? Dan is dit de oplossing! Maar je kan ook je eigen foto laten drukken. Leuk voor jezelf om mee op te vallen, maar ook erg leuk om cadeau te geven aan je kinderen. De t-shirt zijn verkrijgbaar in de maten S tot XL en in de kleuren blauw, wit, zwart, rood en oranje.

BBQ

Wat geef je aan iemand die in de zomer graag buiten achter z’n  BBQ’tje staat? Inderdaad, een origineel barbecue schort met gerei en gepersonaliseerde ovenwanten. Met dit handige schort kan “de chef” direct aan de slag!  Deze set bestaat uit een tang, vork, spatel en twee ovenwanten die je kan laten bedrukken met je eigen foto of tekst. Zo wordt deze unieke set nog persoonlijker. Het BBQ schort met gerei kan gemakkelijk worden opgerold zodat ‘t snel is op te bergen. Leuk cadeau voor die ene oom die altijd barbequed in de zomer, maar ook voor jezelf als je geregeld achter de grill staat!