Sieraden zijn er in alle soorten en maten. Bij eenkadovoor hebben we een zwak voor prachtige sieraden. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met tips en must-haves! Lees dus snel verder!

Mooi zijn

Trouwe bloglezers weten dat YourSurprise de meest persoonlijke cadeaus in hun assortiment hebben en als het op sieraden aankomt is dat niet anders. Neem als voorbeeld de prachtige Azul bedelketting; de ketting, gemaakt van het mooiste blauwe rhodium, is versiert met tien bedels waarvan je er één kan laten versieren met een persoonlijke foto. Een foto van jou en je geliefde is erg lief en zal het dus zeker goed doen als cadeautje. Maar ook de hartjes hanger met eigen foto is een heel lief geschenk! Dus op zoek naar een lief en mooi geschenk? This is it!

Foto armband

Nooit meer in je portemonnee grabbelen naar verfrommelde schoolfoto’s van je kinderen, maar direct opscheppen over je kids met deze mooie armband met foto’s! In deze prachtige armband van zilver, kunnen 4 foto’s worden geplaatst. De armband is ook nog eens bezet met 2 imitatie diamantjes, en een prachtig krullen patroon. De armband is gemaakt van puur sterling zilver, uitstekende kwaliteit dus. Er zit een scharnier in de armband, waardoor hij om de pols klapt, en sluit met een stevig slotje. Misschien aan de prijzige kant, maar zeker een pracht juweel!

Zo moeder, zo dochter

Een cadeautje van alle moeders voor hun dochter: een schitterende en lieve hanger (inclusief ketting). Twee harten in één hart, bezet met roze saffieren. Op de achterzijde is gegraveerd met de tekst “My daughter, my friend”. Een perfect cadeau voor je dochter die uit huis gaat, gaat trouwen of gewoon omdat ze je dochter is.