Een kado krijgen is altijd erg leuk.. Maar als jouw eigen naam op een kado staat, maakt dat het natuurlijk al veel leuker! Pakjesavond wordt er ook leuker door, want wanneer jij aan komt met een uniek en bijzonder gepersonaliseerd kado, zal diegene ook heel blij zijn!

Originele geschenken met een persoonlijk tintje. Succes is verzekerd met de gepersonaliseerde kado’s voor jong en oud!!

 

Persoonlijke dvd

Dit jaar heeft Sinterklaas met zijn pieten iets heel unieks bedacht! Via een persoonlijk videobericht op dvd spreekt de Sint ieder kind toe. Hij leest in het Grote Boek allerlei persoonlijke dingen voor, noemt iedeeen bij naam, vertelt over hobby’s en geeft zelfs een compliment als jij je bord helemaal leeg eet! Er kan worden gekozen uit ongeveer 220 onderwerpen. En natuurlijk vergeten we de papa’s en mama’s niet! Ook hun kunnen worden toegesproken in dezelfde video. Een echt gepersonaliseerd kado voor een avond om niet te vergeten.

Kinderstoel

Een echt leuk kado voor de kleintjes is hun eigen persoonlijke kinderstoel met de naam van de kinderen erin geborduurd! Deze zachte kinderstoel is verkrijgbaar in diverse hippe kleuren, zoals bijvoorbeeld roze, groen, oranje en zwart. De stoel zit superzacht en knoeien is geen probleem, want de hoes kan los worden gemaakt van de stoel! Een echt persoonlijk kado voor de kinderen!

Sinterklaaslied

De Sinterklaas SupriseSong is een persoonlijk lied, waarin de ontvanger wordt toegezongen en door Sinterklaas zelf wordt toegesproken! Jij bepaalt de songtekst door onderstaande vragen te beantwoorden. De naam van de ontvanger wordt een paar keer gezongen. Het wordt gebrand op CD en het wordt verstuurd in een leuke sinterklaasverpakking!