Valentijn staat om de hoek en de winkels staan weer vol met snoezige bloembossen, zingende knuffels en andere cadeaus. Je wilt wel een beetje origineel zijn en een geliefde verassen met iets wat nog niet overal te zien is. Tijd dus voor een persoonlijk valentijnscadeau!

Door de maag

Pers. Val. 1

Met dit heerlijke cadeau gaat liefde létterlijk door de maag: de liefdestaart! Deze prachtig rode taart, met witte hartjes, kan gevuld worden met jouw keuze: chipolata, slagroom of Zwitserse room. Als kers op de taart maak je het baksel he-le-maal van jullie met een eigen foto en tekst. Lekker!

Spreken met chocolade

Pers. Val. 2

“Zeg het met chocolade.” Een uitdrukking die boekdelen spreekt, want iedereen wordt blij van chocola! Met deze instelling in ons achterhoofd raden wij een héérlijk chocoladehart aan, dat volledig te personaliseren is met een eigen foto en tekst. De topping is altijd van melkchocolade, maar daarna kies jij welke chocoladesoort jullie favoriet is. Dat wordt samen smullen!

Natuurlijk en bijzonder

Pers. Val. 3

Met dit cadeau kan jij de plank vast niet mis slaan. Je kan het voor de verandering níét eten en je hangt het ergens op, een echt houten wandfoto! Jij bepaalt zelf hoe groot de wandplank wordt en maakt de plank dan eigen met een prachtige foto en tekst. Door de groeven krijgt de foto een natuurlijke maar vooral bijzondere uitstraling, die een set planken omtoveren tot het prachtig Valentijnscadeau.

Troeteldier

Pers. Val. 4

Als jouw geliefde dol is op knuffels, dan ben je hier aan het goede adres. Met deze lijst vind jij niet alleen het favoriete dier van jouw betere helft, ze zijn ook nog eens allemaal te personaliseren met een foto en tekst. Kroel dicht tegen een grote troetelbeer aan of decoreer de bank met een leuke eland!

Géén nummer

Pers. Val. 5

Laat de wereld zien dat jullie géén nummer in de straat zijn, met een uniek huisnaambord! Die doffe plaat op de muur is verleden tijd met dit originele Valentijnscadeau, want naast jullie naam zal er nu ook een prachtige foto beneden het nummer staan. Zo weet iedereen waar dat leuke koppel woont!