persoonlijke cadeautjes voor baby’s Wat geef je ter gelegenheid van een geboorte? Een standaard kaartje? Wij hebben enkele cadeau tips voor je waar je zeker iets aan zal hebben en waarmee je de nieuwe ouders blij zult maken? Lees dus snel verder en laat je inspireren!

Lieve pyjama

Dit is een cadeautje wat sowieso in goed ontvangen zal worden;  een lief baby pyjamaatje  met je eigen foto, de naam van de baby of een tekening erop. De pyjama bestaat uit een heerlijk zacht shirtje met lange mouwen en een broekje, gemaakt van ultra zacht katoen en is verkrijgbaar in de maat 62 – 86. En door de eigen foto wordt het pyjama pakje allemaal mooier! Als dat geen origineel en persoonlijk kraamcadeau is, weten wij het ook niet meer!

 

Zacht knuffeltje

Knuffels zijn altijd leuk voor baby’s. Ze zijn zacht, lief en leuk om mee te spelen. Daarom zijn deze knuffel dieren zo leuk om te geven. Er zijn tal van verschillende knuffels; je hebt de keuze uit een tijger, koe, schaap, hond, leeuw, poes, aap, eend, kikker, giraffe, haas en een eland. Ook heb je de familie beer bestaande uit Billy, Bobbie en Bonnie! En alsof dat nog niet genoeg is heb je van (bijna) al deze diertjes ook een extra grote versie. Alles diertjes dragen een t-shirtje dat je kan laten bedrukken met je eigen foto.  Een zachte aanrader! Ben je benieuwd naar de ervaringen van deze lieve knuffel?

 

Mooi sieraad

Ook leuk om een pasgeboren kindje cadeau te geven is dit prachtig gegraveerde armbandje. Je kan het armbandje laten graveren met de naam van het kindje. Verder is het armbandje gemaakt van zilver en is zo’n 10 a 12 cm lang. Een lief, klein gebaar wat de baby altijd met zich mee kan dragen.