Wie op zoek is naar de leukste liedjes voor een echte zwarten pietenfeest, hoeft niet verder te zoeken. Muziekpiet is namelijk op bezoek gekomen bij eenkadovoor.nl en heeft ons vijf toffe sinterklaas cd’s aangeraden. Of je nou een feest organiseert of gewoon leuke muziek wilt hebben, met één van deze cd’s wordt jouw plan een groot succes!

Vijftig toppers

Sinttop

Deze leuke cd, Sinterklaas Top 50, is waarschijnlijk één van de grootste collecties aan sinterklaasliedjes ooit samengebundeld.  Op deze cd komen veel artiesten langs, zoals coole piet Diego en Ernst, Bobbie en de Rest. Een echte aanrader, want deze geweldige muziekcollectie is zowel divers als goedkoop!

26 meezingers

Sintkap

De tweede cd is ook een echte aanrader, omdat het 26 van de meest bekendste Sinterklaas-hits bevat. Sinterklaas Kapoentje komt daarnaast met vier spannende verhaaltjes waar de kinderen van kunnen genieten. Zo blijven de kleintjes uren zoet!

Coole hits

DIEGO

Veel kinderen zijn dol op uiteraard hun favoriete piet: Diego! Laat deze coole piet toevallig nou ook héél muzikaal aangelegd zijn. Het resultaat? Een spetterende cd en leuke aanrader!

De disco cd

Feest

Een leuke verrassing, speciaal aangeraden voor een pietendisco. Het Feest van Sinterklaas is een leuke verzameling muzikale pronkstukken van artiesten zoals Kathleen, Abby en nog veel anderen. Met deze cd organiseer jij een spetterend feest!

Moderne aanrader

Kathleen

Kathleen, voormalig lid van K3, heeft een prachtige Sinterklaas cd uitgebracht die wij ook dolgraag aanraden: Dag Sinterklaasje. Deze cd bevat veel bekende Sinterklaasliedjes die in een modern en speels jasje zijn gestoken. Een erg creatieve en leuke cd dus!