Een iPhone is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bellen, what’s appen, social media, iets opzoeken of een spelletje spelen er is altijd wel een reden om je iPhone in je hand te hebben. Daarom is het leuk als er een leuke gadget  bij zit om net even anders te zijn dan de rest.

Welke is van mij?

Alle iPhones lijken op elkaar dus als je hem even op tafel ligt naast nog een paar iPhones is je telefoon niet meer te onderscheiden van de anderen. Met dit cadeau wel, want je kunt een eigen hoesje maken. Een foto of een eigen tekst je kunt het allemaal zelf bedenken.

Om je hoesje lekker opvallend te maken kan je er een iGlow omheen doen. Een hoesje wat oplicht in het donker. Tevens zit er aan de achterkant een hoesje waar je je rijbewijs en pinpas kunt bewaren dus je portemonnee kan je thuislaten.

 

Te water

Hoe vaak gebeurt het niet dat je je iPhone in je borstzakje doet, je bukt voorover en floep je iPhone valt eruit. Niet zo erg als hij niet zo hard op de grond valt maar als hij in het water valt kan je een nieuwe kopen. Dit handig waterdichte zakje zorgt ervoor dat je iPhone is beschermd tegen water en je kunt hem gewoon met zakje en al blijven gebruiken. Er worden tevens waterproof oortjes en een aansluiting bij geleverd.

 

Pictionary

Je telefoon gebruiken als tekenbord. Dat kan met dit hoesje. Op de achterkant teken je iets op het magnetische tekenbord en dat schuif je met een knop weer weg. Dus als je je verveelt in de trein of op school ga je gewoon Pictionary spelen.

Dit is maar een kleine opsomming van de vele leuke iPhone gadgets die je kunt vinden op Gadgethouse. Je koopt al een gadget vanaf € 19,95. Ik zeg: snel bestellen!