Oktober is dé Pink Ribbon maand van dit jaar. In deze maand vraagt stichting Pink Ribbon aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag. Deze maand, de borstkankermaand, staat het onderwerp ´Leven tussen hoop en vrees’centraal. Hiermee staat Pink Ribbon stil bij borstkankerpatiënten met uitgezaaide borstkanker. Dit onderwerp ligt erg gevoelig en wordt nauwelijks over gesproken. Pink Ribbon vond dat dit taboe doorbroken moest worden.

Pink Ribbon agenda 2012

Er zijn verschillende prachtige artikelen die je kunt bestellen, waarbij je een steentje bijdraagt aan Pink Ribbon. Speciaal tijdens de oktobermaand zijn er unieke producten die je niet wilt missen. Trendy spullen en accessoires met een mooie gedachte en betekenis. Zo zijn de Pink Ribbon agenda´s erg populair dit jaar. Een modern design vol met extratjes over Pink Ribbon. Een échte must-have!

Pink Ribbon huissokken en cadeaubox

Naast deze agenda´s zijn er ook de heerlijk warme huissokken van Pink Ribbon. Opvallend door de felroze kleur en super zacht. Ideaal voor een avondje thuis op de bank!  Wil jij een steentje bijdrage en daarbij een leuk verrassingspakket ontvangen? Kies dan voor de Pink Ribbon cadeaubox. Het bevat in ieder geval een uniek tijdschrift van Pink Ribbon ter waarde van 5,95 en een trendy accessoire. Laat je verrassen door Pink Ribbon!

Steun Pink Ribbon!

Wil jij het verschil maken en écht iets betekenen in de oktober borstkankermaand? Steun dan Pink Ribbon! Dit kan op verschillende manieren. Door natuurlijk één van bovenstaande fabulous producten te bestellen of door bijvoorbeeld een eenmalige of periodieke gift te schenken. Naast deze schenkingen en producten kun je er ook voor kiezen om donateur of vrijwilliger te worden van Pink Ribbon. Genoeg keus om dit goede doel te steunen!