Af en toe is het heerlijk om jezelf iets cadeau te doen. Toch?! En af en toe is het heerlijk om met hele gezin uitgebreid te eten. Combineer deze twee met deze leuke pizzarette van vtwonen! Hiermee kun je zelf heerlijke mini-pizza’s maken. Maak de avond gezellig en geniet van jouw eigen creaties met deze toffe Pizzarette!

Food & Fun: pizzarette

Food & Fun is de uitvinder van de Pizzarette. De Pizzarette is een pizzaoven om, gewoon aan tafel, met vrienden en familie heerlijke pizza’s mee te maken. De Pizzarette is beschikbaar voor vier, zes en acht personen. Leuk om weg te geven of om voor jezelf te kopen! En met iedere gelegenheid leuk: feestdagen of gewoon iedere avond! De pizzarette zal niet snel vervelen. Je kunt jouw pizza namelijk zo maken als je zelf wilt! Door verschillende ingrediënten te gebruiken smaakt jouw pizza iedere keer anders. De pizza’s zijn super snel klaar maar je kunt natuurlijk uren tafelen met deze pizzarette!

Praktisch

De Pizzarette wordt geleverd met gebruikshandleiding waardoor u deze in een paar stappen, gemakkelijk in elkaar kunt zetten. De Pizzarette is eenvoudig in gebruik. Stop de stekker in het stopcontact, wacht 10 á 15 minuten tot de Pizzarette is opgewarmd en u kunt aan de slag! Vtwonen heeft een uitstekende service. Zo is er gratis bezorging in Nederland en als je de pizzarette vandaag besteld heb je hem morgen al in huis! Zoals eerder vermeld, is de pizzarette verkrijgbaar in verschillende maten. De pizzarette voor zes personen is te koop voor €69,95 in de webshop van vtwonen! Daar vindt je nog veel meer leuke producten voor in de keuken en huis- en  tuin!