Altijd leuk om te worden uitgenodigd voor een event en helemaal als het nieuw is. Van van 8 tot en met 13 augustus 2013 is namelijk de eerste editie van de Playmobil Speeldagen op het terrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s kunnen hun hart ophalen bij het zesdaagse evenement, waar samen spelen, ontdekken, beleven en deelnemen centraal staan. Hier nemen wij natuurlijk graag een kijkje!

Met zn vieren

We mochten met z’n vieren, dus ik ging op pad met mijn dochtertje van zes, zoontje van vier en ook oma Astrid ging mee. Altijd gezellig! Rond kwart voor twaalf kwamen we aan op de Playmobil Speeldagen, bij Paleis het Loo. Het weer was goed en de mensen van de Playmobil Speeldagen waren heel erg vriendelijk. We werden hartelijk ontvangen en we kregen een polsbandje om. Op het polsbandje van de kinderen wordt mijn telefoonnummer gezet; als we elkaar uit het oog verliezen dan weten ze mij in ieder geval te bereiken! Super netjes dat Playmobil hier aan denkt.

IMG_8631

Veel te ontdekken

Daarna zijn we gaan lopen en verkennen. De kinderen kijken hun ogen uit; het is mooi ruim opgezet en er is genoeg te doen voor de kinderen. Ze vervelen zich geen moment; trampoline springen, op een springkussen, pony rijden, schminken en natuurlijk heel veel spelen met Playmobil. Bij elke stand is er veel personeel aanwezig die alles goed in de gaten houden. Ook dit gaf een veilig gevoel; mijn complimenten hiervoor! Ook voor de allerkleinste is er genoeg te doen. We hebben er ook nog heerlijk wat gegeten en gedronken en ook dat was een feest voor de kinderen. Er was popcorn, suikerspinnen en een heuse chocolade fontein. Voor ieder wat wils. Ook hebben we erg genoten van de voorstellingen die werden gehouden!

IMG_8632 

 

Jongens en meisjes

Het event was in verschillende thema’s opgezet; zoals een echt ridder gedeelte en een mooi gedeelte voor meisjes. Vera en Rens wilden natuurlijk allebei naar iets anders. Geen probleem; oma is met Rens naar het stoere jongens gedeelte gegaan en ik met Vera naar alle meiden Playmobil. Geweldig om te zien hoeveel Playmobil er überhaupt is. Je kijkt je ogen uit! Kortom: we hebben een heerlijk dag uit gehad; volgend jaar hopelijk weer!
IMG_8633

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!